Farklı lezzetler Folks Kitchen & Cocktail'de müzikle buluştu

İstanbul'a tatlıları, kahvaltı kokteyl barı ile adeta renk veren Folks Kitchen & Cocktail Suadiye'nin adeta incisi haline geldi.

14 Mart 2023 Salı 07:36
Farklı lezzetler Folks Kitchen & Cocktail'de müzikle buluştu






Farklı lezzetler Folks Kitchen & Cocktail'de müzikle buluştu


Yoğun iş temposuna  sağlıklı bir kahvaltı ile başlamak isteyenler, Suadiye Folks Kitchen & Cocktail'i ziyaret edebilir. Günün her saatine uygun farklı lezzetlerin servis edildiği Folks Kitchen'de yemeklere uygun kokteyller ustalıkla hazırlanıyor.


Sushi'ye ayrı bir sayfa açan mekanda, serpme kahvaltı, Viyana usulü şinitzel, karides, burger, pizza ve makarna; yemeklerinde lezzet fırtınası estiren yetenekli şefleri ızgara etler konusunda bir hayli iddialı.
Hafta sonları  canlı müzik eşliğinde akşam yemeğinde sevdiklerini ağırlamak isteyenler için Folks Kitchen Suadiye'de rezarvasyon yaptırmanızı tavsiye 

Anahtar Kelimeler:
FarklıLezzetler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.