FC STORE SAMSUN’DA 3. MAĞAZASINI AÇTI

Yüzde 100 erkek ürünleri satan ve "Erkeksen Gelirsin" sloganıyla dikkat çeken FC Store Türkiye genelinde 9.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
FC STORE SAMSUN’DA 3. MAĞAZASINI AÇTI






Yüzde 100 erkek ürünleri satan ve "Erkeksen Gelirsin" sloganıyla dikkat çeken FC Store Türkiye genelinde 9., Samsun’da da 3. mağazasını açtı.
Samsun’daki 3. mağazasının açılışını İlkadım İlçesi Cumhuriyet Meydanı yanı Kaptanağa Sokak üzerinde yapan FC Store, tüm Samsunluları mağaza açılışında buluşturdu.
Mağazalarının sadece yüzde 100 erkek koleksiyonu üzerine kurulduğunu belirten FC Store Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, “Türkiye’de 9. mağazamız, Samsun’da ise 3. mağazamızı açtık. Sektördeki en önemli hedefimiz, günün erkek modasını uygun fiyata tüketici ile buluşturmak. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Firmamız ‘doğru ürünü pahalı satın alın’ diyerek başladı. Bu ürünler tüketiciye daha uygun fiyat ile ulaşılması gerekiyordu. Onu başarmaya çalışıyoruz. Yani doğru ürünü uygun fiyata satarak bir mağazacılık yapmaya çalışacağız” dedi.
Erkek mağazası olduklarını ve hedeflerinin erkek kitlelere hitap etmek istediklerini ifade eden Çakır, “Böyle olunca da ‘Erkeksen Gelirsin’ diyoruz. Burada yüzde 100 erkek koleksiyonu satan bir mağaza için geliştirilmiş bir slogandır. Esprili ve güzel oldu. Sadece Samsun için değil Türkiye’nin tamamında kalite ve moda demekte pahalı anlayışı vardı. Dünya da moda artık uygun fiyata satılıyor. Türkiye’de bu yavaş yavaş kırılıyor. Bunun biz öncüsü olacağız. Biz güncel modayı uygun fiyata Türkiye’de sunmaya çalışacağız. Şuanda biz her ilde şube açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.