Fenerbahçe, sahaya Gazze için çıkacak

Fenerbahçe, sahaya Gazze için çıkacak

21 Temmuz 2014 Pazartesi 07:23
Fenerbahçe, sahaya Gazze için çıkacak






Fenerbahçe, sahaya Gazze için çıkacak

Fenerbahçe, Gazze için Yunan ekibi Olympiakos ile bir maç yapacak ve tüm gelir Gazze'ye bağışlanacak

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün idari menajeri Hasan Çetinkaya, Olympiakos genel direktörü Giannis Vrentzos ile bir dostluk maçı oynanması için görüşme yaptı.

İki kulüp 16 Ağustos tarihinde mutabık kalırken, ilginç bir öneri ortaya atıldı. Fenerbahçe eski yöneticisi Erol User, yakın arkadaşı olan Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis'e "Olympiakos zaten UNICEF için çalışan bir kulüp. Maçın gelirini Gazze'deki çocuklara bağışlayın" dedi.
Olympiakos Başkanı Marinakis "Harika bir fikir" diyerek tarihi bir adımın fitilini ateşledi. Fenerbahçe de bu teklife "Evet" dedi.

OLYMPIAKOS, BILBAO İLE DE MAÇ YAPACAK

Fenerbahçe idari menajeri Hasan Çetinkaya ve Olympiakos genel direktörü Giannis Vrentzos iki kulübün atacağı tarihi adım için bir kez daha görüşecek ve maçın tarihi bu görüşmeden sonra netleşecek.

Olympiakos'un 13 Ağustos tarihinde Athletic Bilbao ile Yunanistan'da bir maç yapacağı ve bu maçın tüm gelirinin de UNICEF'e bağışlanacağı öğrenildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.