Fenerbahçe‘den ayrılacak 4 isim belli oldu

Fenerbahçe‘den ayrılacak 4 isim belli oldu

05 Ağustos 2014 Salı 18:34
Fenerbahçe‘den ayrılacak 4 isim belli oldu






Fenerbahçe‘den ayrılacak 4 isim belli oldu


Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği oyuncular için Anadolu kulüplerinin ilgisi sürüyor. Sarı lacivertlilerde Michal Kadlec dışında 4 yabancı futbolcuyla yollar ayrılacak. Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi takımdan ayrılacak futbolcuların durumu henüz netleşmiş değil.

Diego'nun takıma katılmasıyla teknik direktör Ersun Yanal'ın planlarında yer bulamayan Cristian Baroni için Bursaspor ve Sivasspor'un ilgisi sürüyor.

Ailesinin İstanbul'dan ayrılmak istememesi sebebiyle Türkiye'de kalmak isteyen Brezilyalı futbolcu için iki kulubü zorlayan tek konu ise Cristian Baroni'nin 1 milyon 800 bin euroluk yıllık ücreti.

İki takımın da Brezilyalıyı kiralama yöntemi ile kadrosuna katmak istedigi biliniyor. Cristian'ın Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'la çalışmaya sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

Teknik direktor Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği isimlerden Samuel Holmen'in de İstanbul Başakşehir'e gitme ihtimali yüksek.

Geçen sezon kiralık olarak Norwich City'de forma giyen Joseph Yobo ile yine kiralık olarak Bastia'da oynayan Milos Krasic Dereağzı’nda çalışmalarını sürdürüyor.
 
Hazırlık döneminde gösterdiği performansla dikkat çeken Michal Kadlec ise sarı lacivertli takımda kalarak teknik direktör Ersun Yanal'dan forma şansı bekleyecek. Ntvspor


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.