Galatasaray 2 - Benfica: 1 (Geniş Özet)

Şampiyonlar Ligi'nde yer alan temsilcimiz Galatasaray, C Grubu 3. hafta maçında Portekiz ekibi Benfica ile karşı karşıya geldi. Maç 2-1 devam ediyor.

21 Ekim 2015 Çarşamba 22:56
Galatasaray 2 - Benfica: 1 (Geniş Özet)






Galatasaray 2 - Benfica: 1 (Geniş Özet)

Şampiyonlar Ligi'nde yer alan temsilcimiz Galatasaray, C Grubu 3. hafta maçında Portekiz ekibi Benfica ile karşı karşıya geldi. Maç 2-1 devam ediyor. Karşılaşmanın hakemi ise İskoçya Federasyonu'ndan William Collum.

DEV MAÇTA İŞTE İLK 11'LER:
Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Bilal, Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin, Umut
Benfica: Julio Cesar, Silvio, Luisao, Jardel, Eliseu, Samaris, Almeida, Gaitan, Guedes, Jonas, Jimenez

GALATASARAY 2-1 BENFİCA (CANLI)

DAKİKA 90' Nefeslerimizi tuttuk...  Haydi CimBom... Hakem tüm takdir haklarını Benfica'dan yana kullanmaya başladı. Benfica, sağ kanattan bir serbest vuruş daha kullanacak.

DAKİKA 90' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmamız topu karşıladı.

DAKİKA 90' Kullanılan serbest vuruşta Gaitan'ın ceza alanına ortasında Chedjou topu kornere gönderdi.

DAKİKA 90' Benfica, ceza alanının hemen dışından sağ çaprazdan çok tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacak.

DAKİKA 90' Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.

DAKİKA 90' Atletico Madrid, Astana karşısında skoru 4-0'a taşıdı.

DAKİKA 89' Gelişen Benfica atağında Raul Jimenez'in ceza yayından şutunda savunmamızdan seken topu Muslera kontrol etti.

DAKİKA 88' Sağ kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Selçuk'un ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Ardından Bilal'in şutu yandan dışarıya gitti.

DAKİKA 87' Wesley Sneijder, bir sakatlık geçirdi ve şu anda tedavisi yapılıyor.

DAKİKA 86' Gole çok yaklaştık. Sneijder, ceza alanı ön bölümüne kadar gidip topu sağına çekti ve plase vuruşunu yaptı ama kaleci son anda topu kornere çeldi.

DAKİKA 85' Sol kanattan gelişen Benfica atağında Guedes'in ceza alanına ortasında top Muslera'nın kontrolünde auta gitti.

DAKİKA
'83 Yarı alanımızın ortalarında kaptırdığımız top sonrasında ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Mitroglou'nun kaleye şutunda top yan ağlarda kaldı.

DAKİKA 82' Sabri'nin pasında ceza alanı dışı sağ çaprazında topla buluşan Podolski'nin sol ayağıyla kaleye etkili ve sert şutunda top üstten az farkla dışarıya gitti.

DAKİKA 81' Benfica'da Silvio'nun yerine Kostas Mitroglou oyunda.

DAKİKA 80' Orta alanda topla buluşan Burak, rakibinden topu saklamak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

DAKİKA 79' Grubun diğer maçında Atletico Madrid'in Astana karşısındaki 3-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

DAKİKA 78' Yarı alanımızda gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Victor Andrade, Olcan'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

DAKİKA 77' Sarı kırmızılı temsilcimizde Umut Bulut'un yerine Burak Yılmaz oyunda.

DAKİKA 76' Benfica'da Gonçalo Guedes'in yerine Victor Andrade Santos oyunda.

DAKİKA 74' Benfica'nın oyunda olan üstünlüğü devam ediyor. Gelişen atalta Almeida'nın ceza alanı dışından şutunda savunmamıza çarpan top kornere gitti.

DAKİKA 73' Benfica'da Andreas Samaris, Carole'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü. Samaris, bir sonraki maçta cezalı duruma düştü.

DAKİKA 71' Kullanılan serbest vuruşta Gaitan'ın ceza alanımıza ortasında Muslera çıkıp topun sahibi oldu.

DAKİKA 70' Hızlı gelişen Benfica atağında Gaitan, çalımlarla ceza alanımıza yakın bir noktaya kadar geldi ama Hakan onu durdurdu. Hakan Balta, yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.

DAKİKA 67' Benfica'da Eliseu Pereira'nın yerine Pizzi oyunda.

DAKİKA 66' Sneijder'in ceza alanı dışı sol çaprazından yükselttiği topa Podolski öylesine sert vurdu ki top direğin hemen yanından dışarıya gitti.

DAKİKA
54' Bir başka Benfica atağında Gaitan, sol çaprazdan ceza alanımıza kadar gelip kaleye şutunu çekti ama top az farkla dışarıya gitti.

DAKİKA 53' Gelişen Benfica atağında Jonas'ın ceza alanı dışından şutunda top yandan dışarıya gitti.

DAKİKA 52' Sarı kırmızılı temsilcimiz ikinci yarıya oldukça iyi başladı...

DAKİKA 51' Aynı kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Sneijder'in ortasında Hakan topu kafayla indirdi. Umut yakın mesafeden vuruşunu yaptı ama top kalecinin dizlerinden döndü.

DAKİKA 50' Bir başka atağımızda sol kanatta topla buluşan Yasin, son çizgiye kadar inip ortasını yaptı ama savunmadan seken top kornere gitti.

DAKİKA 49' DİREK! Bu kadar olmaz! Sneijder'in ceza alanı dışı sağ çaprazından şutunda top sağ direkten döndü.

DAKİKA 48' Gelişen Benfica atağında Jonası'ın ceza alanı dışından şutunda top Muslera'da kaldı.

DAKİKA 46' İkinci yarı Galatasaraylı oyuncularımızın vuruşuyla başladı.

İLK YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR

DAKİKA 45'Maçın hakemi Lukas Podolski'yi yanına çağırdı ve daha sakin olması gerektiği konusunda uyardı.

DAKİKA 44' Sol kanattan gelişen atağımızda Carole'ün pasında ceza alanı içinde topla buluşan Podolski'nin şutunda top yandan dışarıya gitti.


DAKİKA 42' Bir başka Benfica atağında sağ kanattan ceza alanına sarkan Silvio'ya atılan pasta Silvio topu ortaladı ama savunmamız topu karşıladı.


DAKİKA 40' Sağ kanattan gelişen Benfica atağında Guedes, ceza alanımıza yakın bir noktada Carole'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

DAKİKA 37' Portekiz ekibi yine sağ kanattan geldi. Bu kez Jimenez'in ortasında herkesi aşan top diğer kanattan taca çıktı.

DAKİKA  36'Bravo Umut! Savunmaya kadar gelip rakibinden topu söktü aldı ve ardından formasından çekilip yerde kaldı ve karar serbest vuruş.


DAKİKA 33' Savunmamızda topla buluşan Chedjou, Podolski'yi öylesine güzel gördü ki uzak mesafeden atılan pasta topu kontrol eden Podolski, sağ çaprazdan ceza alanına girip sert bir şut çekti ve topu Cesar'ın bacaklarının arasından ağlara gönderdi.

DAKİKA 33'GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Lukas Podolski

DAKİKA 32' Rakip yarı alanın ilk metrelerinde sol kanatta topla buluşan Umut, Luisao'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

DAKİKA 31' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gaitan'ın ceza alanına ortasında savunmamız topu uzaklaştırdı.

DAKİKA 30' Sol kanattan gelişen Benfica atağında Gaitan son çizgiye kadar indi ve Sabri'den sıyrılmak isterken top kornere gitti.


DAKİKA 28' Sağ kanattan ceza alanına koşu yapan Podolski'ye atılan topta Podolski, ceza alanı içinde rakibinden topu çekti ama vuruşu kötüydü. Devamında topu alan Sneijder'in şutunda yine savunma topu karşıladı.

DAKİKA 26'Benfica çok etkili geldi. Eliseu'nun pasında ceza yayının hemen yanındaki Gaitan gelişine vurdu ama Muslera topun sahibi oldu.

DAKİKA 23'Grubun diğer maçında Atletico Madrid, Saul'ün golüyle Astana karşısında 1-0 öne geçti.

DAKİKA 21' Kullanılan serbest vuruşta Gaitan'ın ceza alanına ortasında Jimenez için ofsayt bayrağı kalktı.

DAKİKA 20' Benfica sol kanattan geldi. Gaitan, Podolski'nin darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

DAKİKA 19' Selçuk, kullandığı penaltı vuruşunda topu sol üst köşeden ağlara gönderdi. Bravo çocuklar!

DAKİKA 19' GOOOOOOOOL! Selçuk İnan

DAKİKA 18' PENALTI! Yine sol kanattan Yasin ile gelişen atağımızda Yasin, ceza alanına girip topu içeriye çevirdi. Savunmanın karşıladığı topu alan Bilal, kaleye şutunu çekti ama Andre Almeida topa eliyle müdahale etti. Karar penaltı. Andre Almeida, sarı kart gördü.

DAKİKA 18' Çok önemli bir kontra atak fırsatı yakaladık ve Yasin, sol kanattan hızla ceza alanına girip pasını Umut'a verdi ama Umut, rakibine faul yaptı.

DAKİKA 17' Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Sneijder'in kaleye şutunda top Sneijder'de kaldı.

DAKİKA 15' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sneijder'in ceza alanına ortasında Hakan'ın kafa vuruşunda son anda Cesar topu kornere çeldi.

DAKİKA 14' Sol kanatta topal buluşan Carole'un pasında topu alan Sneijder'in ceza alanına sert ortasında savunma topu kornere gönderdi.

DAKİKA 13' Maalesef istediğimiz oyunu ortaya koyamıyoruz. Top kayıplarımız çok fazla...

DAKİKA 12' Gelişen bir başka atağımızda Sabri'nin ceza alanına ortrasında Jardel topu karşıladı.

DAKİKA 11' Grubun diğer maçında Atletico Madrid - Astana mücadelesi 0-0 devam ediyor.

DAKİKA 10' Kullandığımız serbest vuruşta Wesley Sneijder'in doğrudan kaleye gönderdiği top kaleci Cesar'da kaldı.

DAKİKA 9' Gelişen atağımızda Sneijder'in pasıyla sol iç koridordan ceza alanına hareketlenen Bilal, rakibinden aldığı sert darbeyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

DAKİKA 8' Benficalı oyuncular skorun da verdiği etkiyle tempoyu düşürmeye çalışıyor.

DAKİKA 7' Sol kanattan gelişen Benfica atağında Jonas'ın ceza alanımıza yaptığı ortada savunmamız topu karşıladı.

DAKİKA 6' Etkili gelişen atağımızda sağ kanatta topla buluşan Sabri'nin ceza alanına ortasında Umut için ofsayt bayrağı kalktı.

DAKİKA 5' Rakip yarı alana yerleştik ama Benfica'da tüm hatlarıyla savunmada...

DAKİKA 4' Benfica sol kanattan geldi. Eliseu, ceza alanı yakınlarına kadar gidip topu çevirdi ama savunmamız topu karşıladı.

DAKİKA 3'Sağ kanattan gelişen atağımızda Sabri'nin ceza alanına ortasında kafalardan seken topu savunma uzaklaştırdı.

DAKİKA 2' GOL... Malesef top ağlarımızda. Benfica, Nico Gaitan'ın golü ile öne geçiyor. Jonas Goncalves'in pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Nico Gaitan son çizgiye inerek Aurelien Chedjou'yu geçiyor ve kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaparak topu filelere gönderiyor.

DAKİKA 1' Hakem William Collum'un düdüğü ile müsabakaya başlayan taraf Benfica oluyor.

GALATASARAY-BENFİCA MAÇINDAN NOTLAR

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında Portekiz ekibi Benfica'yı ağırlayan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, daha önce duyurduğu 11'i sahaya sürdü.

Karşılaşma öncesi dün gerçekleştirilen basın toplantısında Benfica karşısına çıkmayı planladığı 11'i, Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Carole, Bilal Kısa, Selçuk İnan, Sneijder, Podolski, Yasin Öztekin ve Umut Bulut olarak duyuran sarı-kırmızılı teknik adam, aynı kurguyla takımını maça çıkardı.

Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı sonrası Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında oyuna giren ve penaltıdan bir de gol bulan Burak Yılmaz, yedekler arasında yer aldı.

Öte yandan, ligdeki Medipol Başakşehir müsabakasında sağ dizinden sakatlık geçiren Jason Denayer ise takımla antrenmanlara 2 gün önce başlamasına karşın, bu müsabakanın kadrosuna alınmadı.
Son Güncelleme: 21.10.2015 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.