Galatasaray Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda! Galatasaray - Atletico Madrit maçı muhtemel kadro

05 Ağustos 2014 Salı 18:24
Galatasaray Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?






Galatasaray Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?, galatasaray, atletico madrid

Galatasaray Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda! Galatasaray - Atletico Madrid Maçı Muhtemel Kadrolar ve Maçla İlgili Ayrıntılar için bizden ayrılmayın. Galatasaray ile Atletico Madrid maçı 6 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma Smart Spor 2'den canlı izlenecek. Galatasaray- Atletico Madrid Maçı 6 Ağustos Çarşamba Günü Saat 21.00 'da D- Smart Spor 2'den Ekranlarından Canlı İzlenebilecek..Galatasaray, İspanya La Liga şampiyonu ve UEFA Şampiyonlar Ligi finalisti Atletico Madrid ile Soma'ya yardım amacıyla 6 Ağustos'ta LFP World Challenge kapsamındaki hazırlık maçında İzmir Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 21.00'den Smart Spor 2'den canlı izlenecek. Galatasaray ile Atletico Madrid arasında oynanacak dostluk maçı Arda Turan için de ayrı bir önem taşıyor. Sarı kırmızılılar, Atletico Madrid ile 6 Ağustos'ta yapacağı dostluk ve Soma'ya yardım maçı için hazır durumda. Bilet satışları şu an için tatmin edici olsa da henüz tüm biletler tükenmiş değil. Bu maçın Soma için olan anlamının yanı sıra Arda Turan için de büyük bir önemi var. Zira Türk yıldız kariyerinde ilk defa Galatasaray'a karşı forma giyecek.

GALATASARAY'A COŞKULU KARŞILAMA
Galatasaray, Soma'da mayıs ayında meydana gelen ve 301 işçinin ölümüyle sonuçlanan maden kazasının yaralarını biraz olsun sarmak için yarın İspanyol devi Atletico Madrid'le Atatürk Stadı'nda yapacağı özel karşılaşma için İzmir'e geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarını Adnan Menderes Havaalanı'nda büyük bir coşkuyla karşıladı. Felipe Melo başta olmak üzere tüm futbolculara isimleriyle tezahürat yapan taraftarlar, Adnan Menderes'i adeta bayram yerine çevirdi. Taraftarların isteği üzerine Melo, takım otobüsünden inerek kendilerini selamladı. Burak Yılmaz da engelli bir futbolseveri kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Galatasaray'ın İzmir kafilesinde şu oyuncular yer aldı: Fernando Muslera, Eray İşcan, İsmail Çipe, Semih Kaya, Hakan Balta, Aurelien Chedjou, Alex Telles, Hamit Altıntop, Can Özgür, Koray Günter, Veysel Sarı, Emre Can Coşkun, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Furkan Özçal, Felipe Melo, Bruma, Nordin Amrabat, Olcan Adın, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Umut Gündoğan, Birhan Vatansever, Burak Yılmaz, Umut Bulut.

ATLETİCO MADRİD 47 YIL SONRA İZMİR'DE
İspanya 1. Ligi'nin (La Liga) son şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi finalisti Atletico Madrid, 47 yıl sonra yeniden İzmir'de. Son olarak 22 Kasım 1967'de Göztepe ile İzmir'de Fuar Şehirleri Kupası'nda karşılaşan İspanyol temsilcisi, Galatasaray'la yarın Soma yararına oynayacağı maç için akşam saatlerinde özel bir uçakla kente indi. Milli futbolcumuz Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid kafilesine, takımlarını karşılamak için Adnan Menderes Havaalanı'na gelen Galatasaraylı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Yıldız isimlere tezahürat yapan sarı-kırmızlılar, hayranı oldukları futbolcuların fotoğraflarını çekti. Arda Turan, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ve Bayer Münih'ten transfer edilen Hırvat golcü Mario Mandzukic en fazla ilgiyi gören isimler olarak dikkat çekti. 

Atletico Madrid kafilesinde şu isimler yer aldı: 'Arda Turan, Moya, Bounou, Siqueira, Juanfran, Insua, Godin, Gimenez, Ansaldi, Miranda, Lucas, Mario Suarez, Tiago, Koke, Saul, Raul Garcia, Gabi, Mandzukic, Leo Baptistao, Hector.' 

SIMEONE'DEN FUTBOLCULARINA: GALATASARAY'A GOL ATMADAN DÖNÜŞ YAPMAYIN
Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, Galatasaray ile oynayacakları yardım maçı öncesinde futbolcularına "gol istiyorum" diye bağırdı. İzmir'e hareket etmeden önce takımını sabahın erken saatlerinde uyandırıp antrenman yaptıran teknik adam, futbolcularına bol bol kaleye şut çalıştırması yaptırdı. Dünkü idmanın basına açık bölümünde "Gol, gol, gol" diye tempo tutturan Simeone, "İzmir'de Galatasaray'a gol atmadan dönüş yapmayın" diyerek, şakayla karışık uyarılarda bulundu. Atletico Madrid'in sezon öncesi yaptığı hazırlık maçlarında sadece 2. Lig takımlarından Numancia'ya karşı bir gol atabilmesi, İspanyol kulübünün en büyük sorunu olarak gösteriliyor. Spor yazarları, geçen sezonun en golcü futbolcusu Diego Costa'nın Chelsea'ye satılması, David Villa ile ise sözleşme yenilenmeyerek gitmesine izin verilmesi, Atletico için alarm zillerinin çalınmasına yol açacağı yorumlarında bulundu. Bu arada Atletico Madrid teknik heyetinin kararı ile bu yılın flaş transferlerinden biri olan Real Sociedad'dan alınan Fransız fortvet oyuncusu Antoine Griezmann'ı Türkiye'ye götürmeme kararı aldı. Atletico Madrid'in, İzmir Atatürk Stadı'nda Galatasaray'a karşı oynayacağı karşılaşmada şu 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

DAHA ÖNCE KARŞILAŞMADI
Altyapısından çıktığı ve yetiştiği Galatasaray'a karşı mücadele edecek olan Arda Turan, Atletico Madrid ve Süper Lig'de Vestel Manisaspor dışında başka hiçbir takımın formasını giymedi. Manisa döneminde de Galatasaray'a karşı oynamadı. İzmir Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak mücadelenin hasılatı, Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine gönderilecek.


 

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.