GAÜN’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
GAÜN’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ






Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Coşkun, üniversite sporium tesislerinde gerçekleştirilen törende öğretim elamanları ve personelle bir araya gelerek bayramlaştı.
Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Ali Gür, Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Prof. Dr. Türkay Dereli, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Cahit Bağcı ve Prof. Dr. Yaşar Gündoğdu’nun da katıldığı, oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma töreninde, Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun törene katılanlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı. Bayramların, birlikteliğin, kaynaşmanın daha fazla yaşandığı özel günler olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Coşkun, akademik ve idari personel ile öğrencilerin bayramını kutlayarak, ülkemize güzellikler, iyilikler, getirmesini dilediğini ifade etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.