Gazeteci Emin Çölaşan'a kaldırımda otomobil çarptı

Gazeteci yazar Emin Çölaşan, yolda yürüdüğü sırada çarpan bir aracın altında kaldı. Çölaşan hastanede tedavi altına alındı.

25 Temmuz 2014 Cuma 08:56
Gazeteci Emin Çölaşan'a kaldırımda otomobil çarptı






Emin Çölaşan kaza geçirdi,

Gazeteci Emin Çölaşan'a kaldırımda otomobil çarptı

Gazeteci Yazar Emin Çolaşan kaza geçirdi. Yolda yürürken bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan Çölaşan hastanede tedavi altına alındı
CHP, gazeteci-yazar Emin Çölaşan’ın kaza geçirmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla arayarak Çölaşan’a geçmiş olsun dileğinde bulunduğu belirtildi.

Emin Çölaşan, yaya olarak yürürken ters yöne giren bir otomobil kendisine çarptı. Bir süre yerde sürüklenen Emin Çölaşan, yaralandı. Hastaneye kaldırılan Çölaşan'ın kaburgalarında iki kırık ve diz kapağında zedelenme olduğu öğrenildi.

Çölaşan'ın kendisine çarpan otomobilin, Ankara'yı bilmeyen birine ait olduğunu ve kazadan sonra ailece kendisini ziyarete geldiklerini aktardığı da bildirildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.