Gezici Umut Kafe'nin Yaz Durakları Belli Oldu

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın (KAÇUV) Ford Otosan'ın desteği ile hayata geçirdiği gezici 'Umut Kafe', bu yaz 7 farklı durakta konuşlanacak.

28 Haziran 2018 Perşembe 09:30
Gezici Umut Kafe'nin Yaz Durakları Belli Oldu






Gezici Umut Kafe'nin Yaz Durakları Belli Oldu

Kanser tedavisi süren çocukların ailelerine iş ve maddi destek sağlamak üzere gezici bir kafe olarak hizmet veren Umut Kafe, Temmuz ayı boyunca işbirliği yaptığı Arçelik, Pfizer, UPS ve Shell gibi kurumların bahçelerine konuk olarak ziyaretçilerine kafe hizmeti verecek.


Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın Ford Otosan'ın desteğiyle hayata geçirdiği Umut Kafe, yaz boyunca işbirliği yaptığı kurumları ziyaret ederek umut dağıtmaya hazırlanıyor. Temmuz ayında dönüşümlü olarak Arçelik, Pfizer, UPS ve Shell gibi kurum ve şirketlerin bahçelerinde hizmet verecek olan Umut Kafe'de kanser tedavisi süren çocukların ekonomik olarak zor durumda olan aileleri çalışarak ek gelir elde ediyor. Kafe'de çay, kahve ve içecekten, anneler tarafından hazırlanan kek, poğaça, börek gibi küçük atıştırmalıklara kadar birçok ürünün servisi gerçekleştiriliyor.

Umut Kafe konakladığı her yere umudu da götürüyor

KAÇUV'un umut dağıtan sosyal sorumluluk projesi "Umut Kafe", bir transit aracın gezici kafeye dönüştürülmesiyle hayata geçirildi. İstanbul'un çeşitli noktalarında çay, kahve ve atıştırmalık servisi yapan Umut Kafe, açıldığı günden beri çocuklarının tedavileri için şehir dışından gelmek zorunda kalan ve bu nedenle mevcut işlerini kaybeden 49 anneye hem yiyecek içecek üretiminden hem de servisinden olmak üzere gelir kaynağı yaratıyor. "Umut Kafe", yaz boyunca Arçelik, UPS, Pfizer ve Shell gibi şirket ve işletmelerin sağladığı alanlarda konuşlanmaya devam edecek.


Umut Kafe'nin Temmuz ayı programı:

2-9-16-23-30 Temmuz- Arçelik Çayırova Kampüsü

3-10-17-24-31 Temmuz- Arçelik Sütlüce Kampüsü

4-12-19-25-26 Temmuz- UPS Plaza

6-13-20-27 Temmuz- Pfizer Genel Müdürlüğü

11 Temmuz- Shell Genel Müdürlük Binası

Umut Kafe'yi misafir etmek isteyen kurum ve şirketler için iletişim:

KAÇUV:

Telefon: (0212) 291 31 10

E-mail: halil.yapici@kacuv.org

Anahtar Kelimeler:
Umut Kafe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.