GÖLBAŞI’NDA ÜCRETSİZ KUDUZ AŞISI KAMPANYASI

Gölbaşı Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle ilçedeki sahipli ve sahipsiz hayvanlara yönelik ücretsiz kuduz aşısı kampanyası başlattı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
GÖLBAŞI’NDA ÜCRETSİZ KUDUZ AŞISI KAMPANYASI






Gölbaşı Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle ilçedeki sahipli ve sahipsiz hayvanlara yönelik ücretsiz kuduz aşısı kampanyası başlattı. Düzenlenen kampanya 31 Ekim’e kadar tarihine kadar devam edecek.
Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Hayvanları Koruma Günü nedeniyle 1-31 Ekim tarihleri arasında sürecek olan kampanyanın amacının Gölbaşı’nda kuduz aşısı olmayan hiçbir hayvan bırakmamak olduğunu açıkladı. Başkan Odabaşı, “Bu kampanya sayesinde kuduz gibi ölümcül bir hastalığı Gölbaşı’nda yok etmeyi hedefliyoruz” dedi.
Başkan Yakup Odabaşı, hayvanlarına kuduz aşısı yaptırmak isteyenleri Gölbaşılı’ların Veteriner İşleri Müdürlüğüne gelmeleri çağrısında bulundu. Başkan Odabaşı, hayvanlarına kuduz aşısı yaptırmak isteyen vatandaşların 485 54 51 ve 485 54 52 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabileceklerini hatırlattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.