GÜLYALI, ÜNİVERSİTE HAYALİNE KAVUŞUYOR

Ordu’nun Gülyalı ilçesine iş adamı Velittin Küçük tarafından yaptırılacak olan yüksek okulun projesi belediyeye gönderildi.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
GÜLYALI, ÜNİVERSİTE HAYALİNE KAVUŞUYOR






Ordu’nun Gülyalı ilçesine iş adamı Velittin Küçük tarafından yaptırılacak olan yüksek okulun projesi belediyeye gönderildi.
Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, 2010 yılında başladıkları projenin son bölümüne geldiklerini belirtirken, okulu yapacak olan Velittin Küçük’ün bayramda Ordu’ya geleceğini ve çalışmalara başlanacağını söyledi.
Başkan Şen, üniversitenin yapılacağı arazinin 2 ay önce Üniversiteye devredildiğini ifade ederken, “2010 yılında bir yüksek okul projesine başladık. Yaklaşık 7 bin metrekare yer satın aldık. Bu araziyi Köylere Hizmet Götürme Birliği, Gülyalı Okul Yaptırma Derneğimiz ve Belediyemizin ortak olduğu arazinin tapularını yaklaşık 2 ay önce Ordu Üniversitemize devrini yaptık. Tapuları üniversiteye verdik. Bütün projeleri de hazır. Okulu yapacak olan değerli büyüğümüz Velittin Küçük tarafından hem mimari, statik ve diğer ilgili projeler şuanda belediyemize Velittin Küçük tarafından yaptırılıp gönderildi. Kendisini bekliyoruz. Bayramda gelerek projeye başlayacağını söyledi. İnşallah kısa bir zamanda okulun temelini atarız” şeklinde konuştu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.