GÜMRÜK KAÇAĞI BİN 500 PAKET SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Torbalı Jandarma İlçe Komutanlığı ekipleri, Ayrancılar bölgesinde bir eve yaptıkları operasyonda gümrük kaçağı bin 500 paket sigara ele geçirdi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
GÜMRÜK KAÇAĞI BİN 500 PAKET SİGARA ELE GEÇİRİLDİ






Torbalı Jandarma İlçe Komutanlığı ekipleri, Ayrancılar bölgesinde bir eve yaptıkları operasyonda gümrük kaçağı bin 500 paket sigara ele geçirdi. Alınan bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, kaçak sigara bulundurduğu tespit edilen bir şahsı takibe aldı. Şahsın evinde ve otomobilinde yapılan aramalarda çok sayıda piyasaya sürülmeyi bekleyen bandrolsüz kayıt dışı sigara bulundu. Hem evinde hem de otomobilinde sigara bulunan T.Ö., ifadesi alınmak üzere Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirildi. Burada ifadesi alınan T.Ö., daha sonra adli makamlara sevk edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.