GÜMÜŞ: “SEÇİMLER KARŞI KALELERİ FETHETMEKLE KAZANILIR”

CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş, ziyaret ettiği CHP Umurlu Belde Başkanlığında büyük ilgiyle karşılandı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
GÜMÜŞ: “SEÇİMLER KARŞI KALELERİ FETHETMEKLE KAZANILIR”






CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş, ziyaret ettiği CHP Umurlu Belde Başkanlığında büyük ilgiyle karşılandı.
CHP Efeler Belediye Başkan aday adayı Ahmet Gümüş’ün CHP Umurlu Belde Teşkilatı ziyaretine il yöneticileri de destek verdi. Ziyarete CHP İl Başkan Yardımcısı Memiş Dinç, İl Yöneticisi Vuslat Karaçizmeli, İl Yöneticisi Nurten Karamanlı, merkez ilçe eski yöneticisi Burç Uz, İl disiplin Kurulu üyesi Abdullah Kaçar’da katıldı.
Umurlu CHP’de Efeler Aday Adayı Ahmet Gümüş’ün ziyaret edeceği haberi beldede heyecana yol açtı. Yaklaşık 6 bin 200 Efeler Örgütü üyesine yazdığı mektuplarla örgütün adayı konumuna yükselen Gümüş Umurlu CHP’den de büyük ilgi gördü. Parti binasına girişte kalabalık bir partili grubunu karşısında gören Gümüş partililerin “Mektubunuzu aldık. Bildirgenizde ki yönetim ilkeleri CHP olarak bizlere güç verdi. Teşekkür ediyoruz” sözleri karşısında duygulu anlar yaşadı.
Umurlu ziyaretinde örgütüne niye aday olduğunu açıklayarak konuşmasına başlayan Gümüş; “Her yere gittiğimde görüyorum ki katılımcıların yüzde ellisi ile önceden bir yerlerde birlikte olmuşuz.Bu günde bu salonda ki örgütümüz üyelerinden bir çoğu ile seneler önce birlikte olmuşuz. Ben geçmişte Umurlu Organize Sanayi’de ki fabrikamda çalıştırdığım kişilerin tamamını Umurlu’dan seçmiştim. Bu seçim dolayısıyla Umurlu halkıyla içli dışlı olduk. Benim tanıdıklarımın yüzde ellisi Umurlu’dan dır.Geçmişte ki bu birlikten dolayı desteğinizi isteme hakkımın olduğunu düşünüyorum” dedi.
Öncelikle ben Aydın sevdalısıyım ve Aydın’a aşığım diyerek konuşmasını sürdüren Gümüş; “Aşık olduğum şehre CHP çatısı altında hizmet verebileceğime inandığım için örgütümün ve siz değerli üyelerimizin vereceği desteğe güvenerek aday oldum. Sizlerin desteğini almadan Aydın’a hizmet etme gibi bir hayalperestlik içinde hiçbir zaman olmadım. Sizlerle birlikte katılımcı, şeffaf, keyfilikten uzak ve hesap veren bir yönetim modelini ele ele gönül gönüle Efeler ilçemize yerleştirerek aydınlık yarınlar için ülkemizin ve ilçemizin önünü hep birlikte açacağımıza inanıyorum. Eğer bunu hep birlikte başarabilirsek bizden sonraki evlatlarımıza miras olarak bırakabileceğimiz bu yönetim anlayışını bir miras ve övünç kaynağı olarak hep birlikte şeref madalyası olarak taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin desteğini alarak Aydın’a belediyecilik anlamında hizmet etmek istiyorum. Kısacası siz değerli üyelerimizin ve örgütümün desteğini çok ama çok önemsiyorum” dedi.
Umurlu örgütüne seçim kazanma stratejileri hakkında da bilgiler veren Gümüş partilerin seçimleri kendi seçmenlerinin oylarına ilave olarak diğer partilerden aldığı oylarla kazandığının altını çizerek “2009 seçimlerinde Özlem Hanımla birlikte kazandığımız seçimde bizi zafere taşıyan oylar diğer partilerin seçmenlerinden yada sempatizmanlarından aldığımız oylardı. Her partinin bir tabanı, onun dışında bir sempati halkası onun dışında da her partiye oy verebilecek derecede sempati duyan kararsız seçmenleri vardır. Bende bu realiteden hareketle CHP’li seçmenlerimiz dışında ki seçmenlerin oylarını da partiye getireceğim konusunda iddialıyım” dedi.
Gümüş’ün konuşmalarının ardından bir teşekkür konuşması yapan CHP Umurlu Belde Başkanı Zeliha Gündoğdu da, “Öellikle büyükşehir mevzuatı noktasında bize önemli açıklamalarda bulunan aday adayımız sayın Gümüş’e ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten donanımı, samimiyeti ile farkındalık ortaya koyan aday adayımız sayın Gümüş CHP için kazançtır. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.