GÜRCÜN "SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

Cumuhriyet Halk Partisi’nin Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı M.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
GÜRCÜN






Cumuhriyet Halk Partisi’nin Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün hızlı başladığı seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini sürdürüyor. Gürcün, Mimarlar Haftası dolayısıyla Çerkezköy Mimarlar Odası’nı daha sonra da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Çerkezköy Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Ogün Asil ve Sayman Süleyman Uysal ziyareti nedeni ile Gürcün’e teşekkür etti. Odanın çalışmaları hakkında bilgiler veren Mustafa Ogün Asil, 30 aktif üyelerinin olduğunu belirterek, “Üyelerimiz büro tescilli çalışanlardır. Aynı zamanda Saray’daki mimarlar da bizim odamıza kayıtlı olarak çalışmalarını yürütmektedir” diye konuştu.
CHP Genel Merkezi’nin aday belirlemesi sürecinde halka yönelik anket yapılacağını, bu anket sonucunda halkın tasvip ettiği kişinin adaylığının söz konusu olacağını belirten Gürcün, “Biz herkesin kişilik haklarına saygı duymak kaydıyla kamuoyuna kendimizi tanıtıp, anlatmaya çalışıyoruz. Bu amaçla elini sıkmadık insan bırakmamaya özen gösteriyoruz. Çalışmalarımız sonrasında adaylığımız söz konusu olursa Çerkezköy için gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerimizi halkımızla paylaşarak seçim yarışı içerisinde olacağız. Ben, Çerkezköy’ü marka bir şehir yapmak adına yola çıktım. Çerkezköy, sosyal faaliyetler yönünden oldukça gerilerde kalmış” ifadelerini kullandı.
"ÖĞRETMEN MODEL İNSANDIR"
Gün içinde ikinci ziyaretini, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gerçekleştiren Zeki Gürcün’ü, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü A. Hamdi Zenginal karşıladı. Eğitim konusunda bilgiler veren A. Hamdi Zenginal, bu yılki eğitim ve öğretim yılı için 250 yeni öğretmen atandığını belirtti. Zenginal, “Yeni öğretmen atamaları her yıl artan nüfusun miktarını göstermektedir. Bu da Çerkezköy’de her yıl derslik konusunda bir açığın yaşanması manasına gelmektedir. Buna rağmen eğitim ve öğretim alanında başarı seviyesi yükselen bir ilçeyiz” dedi. Öğretmenlerin model insanlar olduklarını söyleyen M. Zeki Gürcün ise aradan yıllar geçmesine rağmen hiç kimsenin ilkokul öğretmenini unutamadığını belirtti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.