GÜROYMAK’TA PROJELERDEN BAŞARI ELDE EDİLDİ

Bitlis’in Güroymak ilçesinde kız çocuklarının okullaştırılması hibe programı kapsamında dört proje ön elemeyi geçti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
GÜROYMAK’TA PROJELERDEN BAŞARI ELDE EDİLDİ






Bitlis’in Güroymak ilçesinde kız çocuklarının okullaştırılması hibe programı kapsamında dört proje ön elemeyi geçti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi(İKG-OP) tarafından hibe çağrısına çıkılan özellikle kız çocuklarının okula devam oranının arttırılması hibe programı kapsamında ilçeden başvurusu yapılan sekiz projeden dört tanesinin ön elemeyi geçti.
Proje kapsamında TRB 2 bölgesinde yaklaşık 24 proje ön elemeyi geçerek tam başvuru hakkını elde etti.
Konu ile ilgili ilçe Kaymakamı Çağlayan Kaya yaptığı açıklamada, “ Dört ili kapsayan hibe programında 24 başarılı projenin dördünün ilçemizden çıkmış olması bizleri memnun etmiştir. Tüm kurum ve kuruluşlar ile ilçemizin ve bölgemizin ihtiyaç ve önceliklerine göre proje çağrılarına aktif bir şekilde katılmayı amaçlamaktayız. Bu projelerin geçmesi durumunda ilçemize yaklaşık olarak 800 bin Euro kaynak aktarılacaktır. Bu hibe programı kapsamında başvuru yapan, ön elemeyi geçen tüm kurumları ve proje ekiplerini tebrik ediyorum. Umuyorum ki aynı başarıyı tam başvuruda da elde edeceklerdir. İlçemizde proje odaklı çalışmalar ekip ruhu ile devam edecektir” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.