HALK OTOBÜSÇÜLERİ DERNEĞİ’NDEN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET

Kayseri Halk Otobüsçüleri Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Nizamettin Eser ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak dernek çalışmaları hakkında bilgi ve

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
HALK OTOBÜSÇÜLERİ DERNEĞİ’NDEN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET






Kayseri Halk Otobüsçüleri Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Nizamettin Eser ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Kayseri Halk Otobüsçüleri Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Nizamettin Eser 5 aylık bir dernek olduklarını ve şu anda 350 üyeleri bulunduğunu belirterek şunları söyledi:
“Kayseri ilinde yeni kurulan bir dernek olarak 350 üyemiz ile Türkiye de bu amaç ile kurulan ilk derneğiz. Halk Otobüs sürücüleri arasında yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek istiyoruz. Bu amaç ile yola çıktık ve şu anda 350 üyemiz mevcut ancak yaklaşık ilimizde 1000 otobüs sürücüsü var. Derneğimizin en büyük amacı çalışanlar arasında ölüm, hastalık gibi durumlarda yardımlaşmak, okuyan çocuklarımıza katkıda bulunmak, kültürel ve sosyal çalışmalar da bulanmak. Çalışanlarımızın morallerin yüksek olması ve iş azmini artırmak için piknik ve geziler düzenlemek. Eğitim hizmetleri vermektir ”
Kayseri Halk Otobüsçüleri Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği ile işbirliği içerisinde birçok çalışmayı gerçekleştirdiklerine inandığını çünkü belediye olarak mesleki oda ve dernekler ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını bir çok etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç “ Yeni kurulan ve oluşan bu yönetime başarılar diliyorum. Belediye olarak mesleki eğitim konusunda her türlü bilgi alış verişine, ortak etkinliğe ve yardımlaşmaya hazırız. Bunun birçok örneği belediye etkinliklerimizde mevcuttur. Belediye otobüs güzergâhları bizim asfalt yapmamızda veya kış aylarında kardan temizlememizde önceliklidir. Otobüs güzergâhlarını güvenli ve seri ulaşım için özel ekipler oluşturuyoruz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.