HAREM OTOGARI’NDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

İstanbul’da 9 günlük bayram tatilini fırsat bilen bazı vatandaşlar, tatili şehir dışında geçirmeyi seçti.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
HAREM OTOGARI’NDA BAYRAM YOĞUNLUĞU






İstanbul’da 9 günlük bayram tatilini fırsat bilen bazı vatandaşlar, tatili şehir dışında geçirmeyi seçti. Harem Otogarı’nda bayram tatili nedeniyle yoğunluk başlarken, otobüs firması yetkilileri ek sefer koymalarına rağmen yerleri olmadığını söyledi.
Bu gece yarısından itibaren başlayacak olan 9 günlük Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, Harem Otogarı’nda yoğunluk yaşanmasına sebep oldu. Birçok otobüs firması ek sefer koymasına rağmen otobüs biletleri günler öncesinden tükendi. Ümit Akyol isimli bir seyahat firması yetkilisi, bayram öncesinde yoğunluk yaşandığını belirterek, “Araçlar dolu. Bugün hiç yer yok. Yoğunluk nedeniyle bazı aksaklıklar oluyor. Trafik sebebiyle araçlar geç gelebiliyor. Ek seferler de yaptık. Ancak onlar da dolu. Vatandaşlar bu durumu norma karşılıyor. Aksaklıklara karşı anlayışlılar” dedi.
Harem’den en çok Ankara, Bursa, Adana ve Hatay’a yoğun yolcu gittiğini ifade eden Akyol, bilet almakta geç kalan yolcuların mağdur olduğunu ifade etti. Tatili şehir dışında geçirmek için otogara gelen bazı vatandaşlar ise biletlerini önceden aldıkları için mağdur olmadıklarını söyledi. Vatandaşların, önceden rezervasyon yaptırmadıkları takdirde tatil dönüşünde de bilet bulmakta sıkıntı yaşayabilecekleri öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.