Her gol sevimli dostlarımı​z için bir kilo mama olacak

Goody ve Kadıköy Belediyesi 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için yeni bir projeye imza atıyor.

03 Ekim 2013 Perşembe 09:43
Her gol sevimli dostlarımı​z için bir kilo mama olacak






Evcilleri dostu, evsizleri sorumluluğu olarak gören Goody, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde sevimli dostlarını yine unutmuyor. Hayvan haklarına duyarlı çalışmalarıyla dikkat çeken Kadıköy Belediyesi ile el ele veren Goody, sokak hayvanları ve barınaklar hakkında farkındalık oluşturmak için yeni bir projeye imza atıyor. 
 
4 – 5 Ekim tarihlerinde Caddebostan, Bağdat Caddesi üzerindeki İl Tarım Müdürlüğü önünde saat 12:00 - 18:00 arasında, Caddebostan Kültür Merkezi'nde 19:00 - 22: 00 saatlerinde ve 5 Ekim'de Meydan AVM'de kuracağı stantlara duyarlı tüm vatandaşları bekleyen Goody’nin kampanyasına katılmak ise çok basit!
 
Kurulacak Goody standına uğrayan ve bir imza karşılığı Goody Kulübesi’ne bir top atan herkes Goody’nin Kadıköy Barınağı’na bağışlayacağı mama miktarını bir kilo arttıracak. Kampanya süresince toplanan Goody mamalar ise 6 Ekim 2013 tarihinde Kadıköy Barınağı'nda yapılacak bir törenle sevimli dostlarımızla buluşacak. 
 
Eğer siz de, Goody markasının sahibi Tropikal Pet'in CEO'su İzzet Saban tarafından Kadıköy Belediye Başkanı Avukat Selami Öztürk'e takdim edilecek mamaların kilosunu artırmak istiyorsanız 4 – 5 Ekim tarihlerinde kurulacak Goody stantlarını ziyaret edebilirsiniz…
 
4 Ekim ve Goody…
İlk kez İngiltere'de 1822 yılında hayvanları korumak ve daha iyi koşullarda yaşamasını sağlamak amacıyla bir araya gelen hayvan severler, Hayvanları Koruma Birliği'ni kuralı tam 191 yıl oldu. Türkiye’de ise 1908 yılından bu yana Hayvanları Koruma Derneği aktif olarak çalışıyor. 1931 yılından bu yana Hayvanları Koruma Günü ilan edilen 4 Ekim tarihi tüm dünyada farkındalık sağlayan en özel günlerin başında geliyor. Kurulduğu günden bu yana özellikle sahipsiz hayvanların daha kaliteli yaşam sürmesi için çalışan Goody, yalnızca 4 Ekim’de değil yıl boyunca düzenlediği kampanyalarla sevimli dostlarımızın yanında oluyor. Şimdiye kadar barınaklarda ve sokaklarda yaşamaya mahkûm edilmiş hayvanlara tonlarca mama yardımı yapan Goody, bu çalışmalarıyla toplumumuzdaki hayvan sevgisini yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Kurduğu Goody Çocuk Tiyatrosu ile hayvan sevgisini genç kuşaklara aşılamak için çalışan Goody’nin başta HAYTAP ve HAÇİKO gibi yardım kuruluşları ile gerçekleştirdiği pek çok projesi de mevcut. 
 
Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle sahipsiz hayvanların en büyük destekçisi olan Goody tarafından hayata geçirilen projeler ve Goody ürünleri hakkındaki ayrıntılı bilgilere www.facebook.com/Goodymama ve www.goody.com.tr’den ulaşılabilirsiniz.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.