Hırsız, lüks aracı nasıl soydu? Sahibi şaşırdı kaldı

Kapı kolu zorlanmamı, cam kırılmamış, kilitli araçtan çalınan para hem otomobil sahibini, hem de polisi şaşkına çevirdi.

04 Şubat 2019 Pazartesi 09:49
Hırsız, lüks aracı nasıl soydu? Sahibi şaşırdı kaldı






Hırsız, lüks aracı nasıl soydu? Sahibi şaşırdı kaldı

Sabah yürüyüşüne çıkmak için aracını park edip spor yapan işadamı Mehmet Bozdoğan, geri döndüğünde cipinin içinde bulunan parasının çalındığını gördü. Ancak soyguncuların yöntemi polisi ve işadamını şaşkına düşürdü.

Kapı kolu zorlanmamı, cam kırılmamış, kilitli araçtan çalınan para hem otomobil sahibini, hem de polisi şaşkına çevirdi. Adana'da, sabah yürüyüşüne çıkan Mehmet Bozdoğan, döndüğünde cipinin içindeki 650 eruo ve bin lirasının çalındığı fark etti. Bozdağan, 'Aracımın camı kırılmamış, kapısında oynama yok. Acaba hırsızlar beni yeni geliştirdikleri bir sistemle mi soydu?' notuyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi Dilberler Sekisi mevkiinde meydana geldi. Tarım ve otomotiv alım satımı yapan Mehmet Bozdoğan, sabah saatlerinde cipini park edip, yürüyüşe çıktı.


Edinilen bilgilere göre, bir süre sonra aracına dönen Bozdoğan, torpidosunun açık olduğunu fark etti. 650 euro ve bin lirasının yerinde olmadığını gören Bozdoğan, camlarında kırık olmadığını, kapı kilitlerinde de zorlanmadığını görünce şaşırdı. Cep telefonunu ve bazı elektronik eşyalarının yerinde olduğunu gören Bozdoğan, polisi aradı.

Son Güncelleme: 04.02.2019 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.