HİSARCIK’TA EĞİTİM BÖLGESİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci başkanlığında eğitimdeki sorunların tartışıldığı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
HİSARCIK’TA EĞİTİM BÖLGESİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ






Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci başkanlığında eğitimdeki sorunların tartışıldığı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.
Atatürk İlkokulu toplantı salonunda düzenlenen toplantının açılışında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, “ Yeni eğitim ve öğretim yılı ilçemize, ilimize ve tüm memleketimize ‘hayırlı uğurlu olsun’. Yeni eğitim ve öğretim yılı başlayalı bir hayli oluyor, ama yoğunluğumuz hala devam ediyor. Camiamızın temennisi yeni eğitim ve öğretim yılını başarılı bir şekilde geçirmek. Toplantımıza sivil toplum örgütleri adına katılan resmi, tüzel, sivil kişi ve kuruluşlarımızın da ilçemiz adına temennisi budur.” dedi.
Daha sonra toplantının gündemi gereği, Eğitim Bölgesi Danışma Kurulunun görevleri, okulların fiziki ve öğretmen durumları, planlanan ve devam eden yatırımlar, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılının değerlendirilmesi (Akademik başarı, sosyal kültürel faaliyetler), yeni ortaöğretime geçiş sistemi hakkında bilendirme, Halk Eğitim Merkezi ve okul içi hazırlık kursları, eğitim bölgelerindeki gerek insan kaynakları, gerekse fiziki araç gereç imkanlarının ortak paylaşımının değerlendirilmesi, bölgedeki eğitime katkıda bulunabilecek resmi ya da özel kişi kurum ve kuruluşlar ile işbirliği imkanlarının değerlendirilmesi, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı hedefleri görüşülüp tartışıldı.
Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Mesleki Eğitim Merkezi, Halk Eğitim Merkezi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Çok Programlı Lise, İmam Hatip Lisesi, İlk ve ortaokul Müdürleri ile müdür yardımcıları, mahalle muhtarları, Okul aile Birliği başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldılar.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.