Hollanda kalecisi Krul, Kosta Rikalı futbolculara ne dedi

Hollanda kalecisi Tim Krul, 'Kosta Rikalılara, nereye vuracaklarını bildiğimi söyledim' dedi.

06 Temmuz 2014 Pazar 13:49
Hollanda kalecisi Krul, Kosta Rikalı futbolculara ne dedi






Hollanda kalecisi Krul, Kosta Rikalı futbolculara ne dedi

Hollanda’yı Kosta Rika karşısında zafere taşıyan kaleci Tim Krul, FIFA'nın internet sitesinde açıklamalarda bulundu. Daha önce televizyondan izlediği penaltı kurtararak takımlarına maç kazandıran kalecilerden biri olduğuna hala inanamadığını belirten Krul, şöyle konuştu: “Kosta Rika'nın Yunanistan'a karşı oynadığı maçı izledim ve ona göre hazırlandım. Penaltı kullanmaya gelen Kosta Rikalılara, nereye vuracaklarını bildiğimi söyledim. Belki de işe yaradı. Aynı taktiği daha önce Frank Lampard'a karşı da denemiş ve penaltıyı kurtarmıştım.”

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın formasını giyen Krul, kaleciler ve kaleci antrenörlerinin her maç öncesinde çalıştığını ve rakibe yönelik strateji belirlediğini hatırlatarak, yarı finalde karşılaşacakları Arjantin için de hazırlanacağını kaydetti.

Hollanda ile Arjantin arasındaki yarı final karşılaşması 9 Temmuz'da TSİ 23.00'te başlayacak.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.