IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları YARIN İSTANBUL'd​a

Yurtdışında eğitim ve 1.000.000 dolarlık burs fırsatı bitmedi.

04 Ekim 2013 Cuma 09:22
IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları YARIN İSTANBUL'd​a






Türkiye’den her yıl 10 bine yakın öğrencinin yurtdışında eğitim imkânı bulmasına aracılık eden IEFT Fuarları 2 Ekim’de başladı. 25 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarlarda, yabancı üniversitelerin temsilcileri yurt dışında eğitim yapmayı hedefleyen Türk öğrenciler ve aileleriyle buluşuyorlar.
 
IEFT Fuarları (International Education Fairs of Turkey), 24’üncü kez kapılarını 2 Ekim’de İzmir'de açtı. 2-11 Ekim tarihleri arasında 6 ilde düzenlenecek olan “24. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları”na 30 ülkeden 170’inüzerinde üniversite ve kolej katılıyor. Gençleri, öğrencileri ve ailelerini yurtdışındaki eğitim kurumlarıyla buluşturan ve bu kurumların sunduğu burs ve benzeri imkânları ziyaretçilere tanıtan IEFT Fuarları, İzmir ve Ankara’dan sonra, İstanbul (Avrupa Yakası), İstanbul (Anadolu Yakası),Bursa ve Antalya'da düzenlenecek.
 
ABD ve İngiltere’den 50’nin üzerinde üniversitenin yanı sıra, Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, Macaristan, Polonya, Çin, Avustralya, Japonya, Kanada gibi dünyanın değişik ülkelerinden 170’in üzerinde eğitim kurumu IEFT Fuarları’na katılarak, sundukları imkanları Türk öğrenci ve ailelerine tanıtıyorlar. Fuarlara katılacak kurumlar arasında, San Francisco State University, University of Colorado, University of Florida, Missouri State University, London School of Business and Finance, Manchester Metropolitan University, Newcastle University, Rochester Institute of Technology, Universityof Southampton, University of Sussex, Bournemouth University, Brooks Institute, Kings College gibi dünyaca ünlü üniversiteler de yer alıyor.
 
IEFT Fuarları’na gelen ziyaretçiler, üniversite hazırlık, ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora, üniversite transfer, dil okulları, yaz okulları, sertifika-diploma programları, staj, lise eğitimi ve burslu yurtdışı eğitim konularında kurum temsilcilerinden bilgi alabilecek, ülkelerin eğitim ortamları konusunda merak ettikleri soruları yöneltebiliyorlar.
 
 
 
 
Burs imkânları ve ücretsiz seminerler
 
Üniversite ve kolejlerin her yıl çok sayıda öğrenciye kısmi veya tam eğitim bursu sağladıkları IEFT Fuarları boyunca pek çok seminer düzenlenecek ve öğrenciler fuar alanı dışında seminerlere ücretsiz katılarak yurtdışı eğitim konusunda kapsamlı bilgi sahibi olabilecekler. Ülke, program, okul, burs, iş, kariyer ve vize gibi merak edilen konularda düzenlenecek seminerler herkese açık olacak. Fuarların en önemli bölümlerinden birisi de, yurtdışı eğitimde şart olan dil yeterlilik sınavları konusunda yapılacak olan seviye belirleme deneme sınavları. Ücretsiz olarak IELTS ve TOEFL IBT seviye tespit sınavları ve Genel İngilizce dil yeterlilik sınavları özel bir bölümde yapılacak ve böylece öğrenciler İngilizce dil seviyelerini ölçebilecekler. Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen IEFT Fuarları hakkında bilgi veya on-line davetiye almak için: www.ieft.com.tr / 0212 244 42 13
 
Ekim2013 Fuar Takvimi
 
2 Ekim          : İzmir Hilton Oteli /12:00-18:00
3 Ekim          : Ankara Sheraton Oteli / 12:00-18:00
5-6 Ekim       : İstanbul Hilton Oteli/ 12:00-18:00
 
Yurtdışı Eğitim Günleri
7 Ekim          : İstanbul (Anadolu Yakası) ByOtell / 14:00-19:00
9 Ekim          : Bursa Almira Oteli /13:00-17:00
11 Ekim        : Antalya Ramada Oteli/ 13:00-17:00
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.