İftar saatinde baba ve oğullarına kanlı baskın

Bursa İnegöl'de çıkan bir tartışma iftar vaktine kadar devam etti. Silahlı kişiler ev bastı, baba ve 3 oğlunu yaralayarak kaçtı.

13 Temmuz 2014 Pazar 21:11
İftar saatinde baba ve oğullarına kanlı baskın






İftar saatinde baba ve oğullarına kanlı baskın


Akşam ezanı öncesi İnegöl'de çıkan bir tartışmanın ardından silaha sarılan saldırganlar ev bastı, baba ile 3 oğlunu yaraladı

Bursa İnegöl ilçesinde iftar vakti bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, önceki akşam meydana gelen kavganın devamı olduğu belirtilen olayda, baba A.C. ile oğulları A.C., Y.C. ve O.C., kavgalı oldukları ailenin Akhisar Mahallesi Turgut Özal Caddesi 182. sokak numara 4 adresindeki evinin önüne gelerek silahla saldırı gerçekleştirdiler. Saldırı sırasında iftar yemeği yiyen Nesim Temel (29), Erhan Temel (19) ile Veysel Kartal (36) yaralandı.


İftar vakti silahlı saldırı olayını gerçekleştirdikleri iddia edilen baba ve 3 oğlu, saldırının ardından otomobille olay yerinden kaçtı. Saldırıda yaralanan Erhan Temel, Nesim Temel ve Veysel Kartal 112 ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Erhan Temel ilk müdahalenin ardından ameliyata alındığı öğrenildi.
Olay yerinde yaralılar ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda çalışma başlayan emniyet ekipleri, silahlı saldırı olayını gerçekleştirdiği belirtilen baba ve üç oğlunun peşine düştü.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.