İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEBECİ, BRANŞ ÖĞRETMENLERİYLE TOPLANTI YAPTI

Hisarcık Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, eğitim ve öğretimde başarı seviyesini yükseltmek, ayrıca sosyal ve kültürel faaliyetleri arttırmak amacıyla Fen ve Teknoloji, Matematik, Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı, Beden Eğitimi ve Müzik öğretmenleri ile bir

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEBECİ, BRANŞ ÖĞRETMENLERİYLE TOPLANTI YAPTI






Hisarcık Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, eğitim ve öğretimde başarı seviyesini yükseltmek, ayrıca sosyal ve kültürel faaliyetleri arttırmak amacıyla Fen ve Teknoloji, Matematik, Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı, Beden Eğitimi ve Müzik öğretmenleri ile bir araya geldi.
Bazı branş öğretmenleri ile peyderpey sürdürdüğü toplantılarla ilgili bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci,” İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin başarılı olması için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Eğitim ve öğretim anlamında ilçemizdeki başarı seviyesini yükseltmenin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de ağırlık veriyoruz. Bu amaçla bazı branş öğretmenleri ile toplanarak onlara çeşitli konulardaki önerilerimizi sunduk. Ayrıca öğretmenlerin fikir ve görüşlerini dinledik. Yaptığımız istişare toplantılarında “Bu benim eserim” Proje yarışması için yapılacak çalışmalar, okullarda genel ve kültürel anlamda neler yapılabilir? Beden Eğitimi öğretmenleri ile milli bayramlarda ortak strateji belirlenmesi, ayrıca okulların spor turnuvalarında daha başarılı olabilmesi için her öğretmenin okulun başarılı olduğu alanda uzmanlaşması için o alanda çalışma yapması, çocuklarımıza kendi kültür ve geleneklerimizi müzik ve folklorumuzu tanıtarak vatan, millet ve bayrak sevgisi bilincini geliştirmek amacıyla kurslar açılması sonucuna vardık” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.