İNCİRLİOVA BELEDİYESPOR, ISPARTA MAÇINA HAZIR

Bölgesel Amatör Lig 7.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
İNCİRLİOVA BELEDİYESPOR, ISPARTA MAÇINA HAZIR






Bölgesel Amatör Lig 7. Grubun Aydınlı temsilcilerinden İncirliova Belediyespor, Pazar günü 14.30’da başlayacak karşılaşmada eski günlerini arayan Ispartaspor’a konuk olacak.
Geçtiğimiz haftayı BAY takım olarak geçiren İncirliova Belediyespor,Isparta deplasmanına puan veya puanlar almak için gidecek. Yarın sabah Isparta’ya giderek maç saatini beklemeye koyulacak olan kırmızı-beyazlı ekibin antrenörü Recep Özçelik, ilk amaçlarının puan almak olduğunu söyledi. Ispartaspor’un şehir takımı ve iyi bir geçmişe sahip olduğunu belirten Özçelik, “Puan veya puanlar çıkarmak için Isparta’ya gidiyoruz. Ispartaspor’un puan tablosundaki yerine bakmamalıyız. Bu, bizi yanıltabilir. Maçı iyi mücadele eden,iyi futbol oynayan takım kazanacak” dedi.
Ispartaspor-İncirliova Belediyespor maçını Konya bölgesinden Raşit Yorgancılar,Ahmet Bilal Deniz ve Şaban Karaderili üçlüsü yönetecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.