İNTİHAR ETMEK İSTEYEN KADIN İTFAİYECİLERLE BOĞUŞTU

Giresun’da intihar girişiminde bulunan bir kadın, kendisini kurtarmak isteyen itfaiyecilerle boğuştu.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
İNTİHAR ETMEK İSTEYEN KADIN İTFAİYECİLERLE BOĞUŞTU






Giresun’da intihar girişiminde bulunan bir kadın, kendisini kurtarmak isteyen itfaiyecilerle boğuştu. Etkisiz hale getirilen kadın hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, ailevi sorunlarından dolayı bunalıma evli Zehra K. (45), 3. katındaki evinin balkonuna çıkarak intihar etmek istedi. Balkona çıkarak evdeki bazı eşyaları sokağa fırlatan kadın, daha sonra bir ipi boğazına doladı. Mahalle sakinleri polis, itfaiye ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri intihar etmek isteyen kadını ikna edemedi. Daha sonra itfaiye ekipleri merdivenle balkona çıkmak istedi. Bu esnada kadın itfaiye ekiplerine “gelmeyin kendimi atarım” diyerek dirense de bir itfaiye eri balkona çıktı. Balkona çıkan itfaiye erlerine saldıran Zehra K. kısa bir boğuşmanın ardından etkisiz hale getirilerek evin içine sokuldu. Olay yerine ambulanstaki sağlık ekipleri evin içinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Zehra K.’yi ambulansla Özel Giresun Ada Hastanesi’ne kaldırdı.
Zehra K.’nin komşusu Yeter Elevli, “Zehra balkona çıktı elinde sandalye ve bardaklar vardı onları aşağıya attı. Sonra elindeki sicimi boğazına doladı kendimi öldüreceğim dedi. Biz çok yalvardık ama dinlemedi. Sağ olsun itfaiyecilerimiz onu kurtardılar” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.