İstanbul Ankara Arası Kiralık Araba İle Yolculuk Yapmak İçin 5 Neden

Kiralık araba fiyatları müşterilerin bütçesini yormayacak şekilde belirlenir. Bu sayede herhangi bir zorluk yaşanmadan ister Gaziantep araç kiralama hizmetinden faydalanılır ister diğer şehirlerin imkânlarından faydalanılır.

28 Ağustos 2023 Pazartesi 20:15
İstanbul Ankara Arası Kiralık Araba İle Yolculuk Yapmak İçin 5 Neden






İstanbul Ankara Arası Kiralık Araba İle Yolculuk Yapmak İçin 5 Neden

Seyahat etmek oldukça keyifli bir süreçtir. Ancak nereden nereye, nasıl ve hangi araç ile seyahat edeceğine karar vermek zor bir süreç olabilir. Uçak fobisi olduğu için uçağa binemeyen ya da kendi aracıyla uzun yola çıkmak istemeyenler için kiralık araba fiyatları son derece idealdir. Bu sayede istenilen modelde araçlar kiralanabilir ve yolculuğa çıkılabilir. Kiralık araba fiyatları müşterilerin bütçesini yormayacak şekilde belirlenir. Bu sayede herhangi bir zorluk yaşanmadan ister Gaziantep araç kiralama hizmetinden faydalanılır ister diğer şehirlerin imkânlarından faydalanılır. Özellikle de İstanbul ve Ankara arası yolculuğu kiralık arabayla yapmak gerektiğinde kiralık araba Ankara fırsatları gündemde olur. Doğu bölgesine yolculuk yapılması gerektiğinde ön planda Gaziantep araç kiralama hizmeti yer alır. Daha batıda ve iki büyükşehir arasında yolculuk yapılması gerektiğinde ise kiralık araba Ankara hizmeti kendini gösterir. Hem iki büyükşehir arasında hem de genele bakıldığında kiralık araçlar ile yolculuk yapmak için önemli 5 neden aşağıdaki gibidir;

  1. Daha Ekonomik Şekilde Seyahat Etmek

İstanbul ve Ankara en kalabalık şehirlerden ikisidir. Buna istinaden insanlar kendi araçlarıyla yolculuk yapmak istediklerinde ne yazık ki çok fazla masraf gündeme gelmektedir. Hem masraftan kısılabilecek hem de daha konforlu şekilde seyahat edilebilecek imkân elbette araç kiralama imkânıdır. İstanbul ve Ankara arası çok daha ekonomik bir şekilde seyahat etmenin keyifli yollarından biri de araç kiralamaktır. Özellikle de 200 ve 300 kilometreyi aşan uzaklıklarda araç kiralamak çok daha ucuz bir sistem olmaktadır. Çünkü yalnızca yakıt masrafı devreye girmektedir. Kendi aracıyla yola çıkanlar için aracın giderleri de eklendiğinde masrafta artış görülmektedir. Ancak kiralık araba ile yola çıkıldığında yalnızca yakıt masrafı gündeme gelir.

  1. Havalimanından Şehir Merkezine Kolayca Ulaşmak

İki büyükşehir arasında seyahat ederken havalimanlarına ulaşmak toplu taşımalarla ya da kendi aracınız ve taksiyle çok zor olabilmektedir. Alternatif olarak araç kiralamak havalimanlarına ve şehir merkezine çok daha kolayca ulaşım sağlar. Özellikle de şoförlü şekilde kiralanan araçlar sayesinde yolculuk çok daha keyifli bir hâl alır. Araç kiralama acentelerinden uygun olan aracı seçtikten sonra geriye sadece keyfini sürmek kalıyor. Üstelik aracı seçtikten sonra kullanıcılara ne zaman teslim alacakları ve ne zaman bırakacakları konusunda belirlemeye de gidiliyor.

  1. Konforlu Şekilde Seyahat Etmek

Hem hijyenik hem de konforlu şekilde seyahat etmek tüm sürücüler ve yanındakiler için önem arz eder. Çoğu kişi yolculuk esnasında konforu ve hijyeni elde etmek ister. Buna istinaden kendi araçlarında hijyeni yakalamak daha kolay olur. Ancak kendine ait bir aracı olmayan kullanıcılar için toplu taşıma tercih etmek yerine araç kiralamak çok daha mantıklı bir eylemdir. Çeşitli modellerde sunulan araçlar temizlenerek kullanıcılara teslim edilir. Bu sebepten rahat bir biçimde ve oldukça temiz şekilde yolculuk yapma fırsatı doğar. Hijyenik anlamda ise kalabalık ve kapalı yerde yani toplu taşımada uzun süre kalmak zorunda kalınmaz. Araç kiralama şirketleri her zaman hijyene dikkat eder ve araçları geri teslim aldıktan sonra mutlaka temizletir. Böylece bir diğer kullanıcı aracı teslim aldığında gayet temiz olduğunun farkına varır. Başka insanlarla temas etmek zorunda kalmadan sağlıklı ve son derece güvenli bir şekilde yolculuk yapılır.

  1. İstediğiniz Model Arabaya Binmek

Bir diğer neden ise istenilen model arabaya binebilme fırsatıdır. İnsanların bütçeleri istedikleri aracı almaya yetmediğinde araç kiralama fırsatı sayesinde istedikleri modele binme fırsatı doğar. Herkesin gönlünde mutlaka bir model yatar. Bu modele en az bir kere de olsa binmek için araç kiralama hizmeti devreye girer. Araç kiralama firmaları kontrol edildiğinde onlarca çeşit araba modeli yer alır. Her seferinde farklı bir marka ve model araba tercih edilebilir. İstenilen marka ve modelde araca binme fırsatının yanı sıra uzun süreli kiralama yaparak tasarruf etme imkânı da mevcuttur. İstanbul’dan Ankara’ya geçerken daha uzun süre konaklama ve gezme gerektiğinde tasarruflu bir şekilde uzun süreli kiralama yapmak da mümkündür. Fiyatlar modelden modele, markadan markaya farklılık gösterse de vade süresi arttıkça hizmetin kalitesi düşmez ve masrafta azalma meydana gelir. Bu nedenle kiralama araç kullanmak isteyen müşterilerin bu seçenek de aklında bulunmalıdır. Hatta çok daha uzun süreli bir şekilde aylık ve yıllık olarak araçlar kiralanabilir. Şirketler arası da fiyat değişikliği meydana gelir.

  1. Sigorta ve Bakım Maliyetinden Kaçınmak

İki büyükşehir arası çok kalabalık olduğundan kendi araçlarıyla yola çıkanların sigorta ve bakım maliyeti de devreye girmektedir. Bu süreç çok fazla masrafa neden olabilir. Bu nedenle araç kiralamak her zaman daha mantıklı olacaktır. Araç acenteleri araçların sigorta ve bakım maliyetlerini son derece konforlu bir şekilde karşılamaktadır. Her zaman sıfıra yakın araçları müşterilerine teslim etmektedir. Buna istinaden kendi araçlarının sigorta ve bakım maliyeti ile gündeme gelmek ve uğraşmak istemeyen müşteriler için araç kiralamak daha verimlidir. Araç kiralandığında bakım masrafları da sigorta masrafları da her zaman araç kiralama şirketleri tarafından karşılanır. Bu sayede aracı kiralayan şahsa yalnızca aracın yakıtını almak ve konforlu, hijyenik, güvenilir bir şekilde seyahatin tadını çıkarmak kalır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.