İSTANBUL GÜMRÜKLERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

İstanbul gümrüklerinde yapılan iki ayrı operasyonda 70 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
İSTANBUL GÜMRÜKLERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU






İstanbul gümrüklerinde yapılan iki ayrı operasyonda 70 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, metal çanta aksesuarı olarak beyannamesi yapılan eşyanın narkotik köpekler ile yapılan kontrolünde koli içerisinde 44 paket halinde krem renkli toz madde olduğu görüldü. Yapılan incelemede koliler içerisinde piyasa değeri 4 milyon 100 bin TL olan 45 kilogram 497 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
Halkalı Gümrük Müdürlüğü’nde yapılan operasyonda ise Antioxidant olarak beyan edilen eşyanın Narkotik detektör köpekleri ile yapılan kontrolünde piyasa değeri 2 milyon 280 bin TL olan 25 kilogram 345 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgisi bulunan kişiler hakkında ise savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.