İSTİFA EDEN BAŞKANIN ARDINDAN HELVA DAĞITTILAR

Denizlisporlu taraftarlar, başkan Süleyman Urkay’ın istifasının ardından Cuma namazı çıkışı lokma hayrı yaptı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
İSTİFA EDEN BAŞKANIN ARDINDAN HELVA DAĞITTILAR






Denizlisporlu taraftarlar, başkan Süleyman Urkay’ın istifasının ardından Cuma namazı çıkışı lokma hayrı yaptı.
PTT 1. Lig’de zor günler geçiren Denizlispor’da taraftarlar, başkan Süleyman Urkay’ın istifasını helva dağıtarak kutladı. Ligin ilk 7 haftasında sadece 4 puan alan ve önce teknik direktörü, daha sonra da başkanı istifa eden Denizlispor’da teknik direktörlüğe Yusuf Şimşek getirilmişti. Denizlispor taraftar grubu 57 Gençlik de bugün Cuma Namazı çıkışı istifa eden Başkan Süleyman Urkay’ın arkasından helva dağıttı. Delikliçınar Cami önünde yaklaşık 2 bin helva dağıtan taraftarlar, Denizlispor’un daha profesyonel yönetilmesini istedi.
57 Gençlik Taraftar Derneği Başkanı İrfan Sancar, kötü giden Denizlispor’da başkan Süleyman Urkay’ın istifa etmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Biz helva dağıtma işini ne zamandır düşünüyorduk. Başkan Süleyman Urkay istifa edince helva dağıtmaya niyetlenmiştik. Son olarak 3. Lig takımına elenince başkan istifa etti. Biz de ‘Allah duamızı kabul etti’ dedik. Helva dağıtma ihtiyacı duyduk. Helvasını dağıtmaya karar aldık. Şimdi de yiyoruz. Hep beraber yiyelim. Afiyet olsun herkese’’ diye konuştu.
Denizlispor’un artık daha iyi yönetilmesini gerektiğini kaydeden Sancar, "Denizlispor herkesin takımı. Herkes sahip çıkarsa biz daha iyi yerlere geliriz. Bundan sonra daha iyi yönetilirse başarı da gelecektir. Hep beraber daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.