JANDARMA EKİPLERİNDEN HAYVAN SATICILARINA UYARI

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hayvan satıcılarını sahte para ve hırsızlık vakalarına karşı uyardı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
JANDARMA EKİPLERİNDEN HAYVAN SATICILARINA UYARI






Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hayvan satıcılarını sahte para ve hırsızlık vakalarına karşı uyardı.
İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yıldırım ilçesinde kurulan İsabey Hayvan Pazarı’nda kurban satışına başlanması üzerine hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı güvenlik tedbirlerini artırdı. Hayvan satıcılarına ekipler broşür dağıttı. Jandarma ekipleri, dolandırıcıların özellikle sabah ve akşam saatlerinde ve yoğunluğun olduğu zamanlarda ortaya çıktığını belirtti.
Bayram öncesi piyasalarda hareketlilik yaşandığını ve para alışverişinin arttığını belirten ekipler, bunu fırsat bilen kötü niyetli kişilerin piyasaya sahte para sürdüğünü söyledi. Banknotun ön yüzünde farklı yerlerde kabartma baskı olduğunu ve bunun dokunulduğunda hissedildiğini anlatan jandarma ekipleri, küçük miktardaki bir sahte parayı veren kişinin bile yakalanmasının büyük bir suç örgütünü ortaya çıkartabileceğine dikkat çekti.
Hayvanların barındığı alanları inceleyen jandarma ekipleri, güvenlik eksiklerini tespit ederek hayvan sahiplerini uyardı. Jandarma, satıcıların bilhassa geceleri ahırlarda nöbetleşe uyumalarını istedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.