KADIN EFELER’DEN AYTO’YA ZİYARET

Aydın Kadın Efeler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken’i makamında ziyaret etti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
KADIN EFELER’DEN AYTO’YA ZİYARET






Aydın Kadın Efeler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken’i makamında ziyaret etti.
AYTO Başkanı Hakan Ülken’e yapılan ziyarette Kadın Efeler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gülsevil Gürsoy Ergünoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Serap Cambazoğlu, Vicdan Cetav, Gülşen Sakarya, Semra Aktürk Salcı, Melahat Gül Tuğan hazır bulundu.
Kadın Efeler adına konuşan Dernek Başkanı Gülsevil Gürsoy Tuğan, derneğin 2013 Mart ayında kurulduğunu söyledi. Kadın ve kadına yönelik çalışmaların üretime yönelik paylaşımcı ulusal ve uluslararası projelere etkin ve de yetkin katılımın sağlanmasını amaçladıklarını belirten Tuğan, kadınların kendi aralarındaki işbirliği ve dayanışmayı geliştirip toplumda duyarlılık oluşturmak istediklerini ifade etti.
Kadın Efelerin ziyaretinden çok memnun olduğunu ifade eden AYTO Başkanı Hakan Ülken de, “Adından da anlaşıldığı üzere kültürel değerlerimize sahip çıkma adına kurduğunuz derneğin hayırlı olmasını diliyorum. Efelik kültürümüzün çeşitli platformlarda tanıtılmasını ilimizin tanınırlığı anlamında çok önemli buluyorum. Bu paralelde yöresel halk oyunlarımızın, türkülerimizin hatta yöresel yemeklerimizin tanıtımının yapılması da göz ardı edilmemeli diye düşünüyorum. Faaliyetlerinizin ekonomik alanda olacaklarında işbirliği yapabiliriz” dedi.
AYTO Başkanı Hakan Ülken ayrıca Aydın Ticaret Odası bünyesinde oluşturulan Aydın Kültür Evi’ni Aydın’da faaliyet gösteren kültürel, sosyal ve ekonomik amaçlı kurulan kadın derneklerini proje üretmek üzere kullanabileceklerini sözlerine ekledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.