Kadın Sağlıkçılar, Deprem ve Kadın sempozyumunda buluşuyor

Kadın Sağlıkçılar Eğitim ve Dayanışma Vakfı KASAV tarafından düzenlenen Deprem ve Kadın temalı Sempozyum 26 Kasım tarihinde başlıyor.

24 Kasım 2023 Cuma 12:30
Kadın Sağlıkçılar, Deprem ve Kadın sempozyumunda buluşuyor






Kadın Sağlıkçılar, Deprem ve Kadın sempozyumunda buluşuyor

Türkiye'yi sarsan deprem felaketinin yaraları sarılırken, bilim insanları afet sonrası ailelerin ve kadınların yaşadığı zorlukları masaya yatırıyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Güney Yerleşkesi Konferans Salonu'nda yapılacak olan sempozyuma kendi alanında uzman çok sayıda akademisyen ve sağlıkçı katılıyor.

Afet bölgesinde kadınların felaketlere karşı direnci ve karşılaştıkları zorlukların ele alınacağı sempozyuma Avicenna sponsor olurken, oturumları, Jin. Op. Dr. Buhara Sultan Güney yönetecek.
Sempozyum düzenleme kurulunda ise Jin. Op. Dr. Gülhan Cengiz, Prof. Dr. Dilşad Türkdoğan, Prof. Dr. Kadriye Kart Yaşar, Jin. Op. Dr. Buhara Sultan Güney, Jin. Op. Dr. Füreya Zilal Hocagil ve Doç. Dr. Suna Kabil Kucur yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
Avicenna
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.