KAHVEHANEDEN KIRAATHANEYE PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Keçiören Belediyesi’nin Ankara Kahveciler Esnaf Odası işbirliği ile hayata geçirdiği “Kahvehaneden Kıraathaneye Projesi” büyük ilgi gördü.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
KAHVEHANEDEN KIRAATHANEYE PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI






Keçiören Belediyesi’nin Ankara Kahveciler Esnaf Odası işbirliği ile hayata geçirdiği “Kahvehaneden Kıraathaneye Projesi” büyük ilgi gördü. Keçiören ilçesindeki 88 kahvehane, kitaplık yerleştirilerek kıraathaneye dönüştürüldü.
4 Temmuz 2013 tarihinde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın da katıldığı törenle başlatılan proje tamamlandı. Proje kapsamında öncelikle ilçe sınırları içinde bulunan ve Esnaf Odası’na kayıtlı 99 kahvehane taranarak, kitaplık konulacak alanlar belirlendi. Saha çalışmaları sonucunda 88 kahvehaneye Keçiören Belediyesi tarafından hediye edilen kitaplık ve kitaplar teslim edildi. Projeye büyük ilgi gösteren kahveci esnafı, desteğinden ötürü Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür etti. Öte yandan Esnaf Odası’na kayıtlı olmayan kahvehane sahipleri de belediyeden kitaplık talebinde bulundu. Belediye ekiplerine çalışma sırasında sadece 2 kahvehane projeye katılmayacağını iletirken, 5 kahvehaneye verilen adreste bulunamadığı, 2 kahvehaneye ise çay ocağı niteliği taşıdığı ve yer sıkıntısı olması gerekçesiyle kitaplık teslimi yapılamadı. Araştırma sonucunda 2 kahvehanenin de mükerrer adrese sahip olduğu tespit edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.