KAPAKLI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA SERAT: "EYLÜL AYINDA 13 YENİ YAPI RUHSATI DÜZENLEDİK"

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde belediyenin her ay düzenlediği Değerlendirme Toplantısı’nda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Eylül Ayı faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat, 13 Yeni Yapı, 5 de İlave Kat Ruhs

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
KAPAKLI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MUSTAFA SERAT:






Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde belediyenin her ay düzenlediği Değerlendirme Toplantısı’nda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Eylül Ayı faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat, 13 Yeni Yapı, 5 de İlave Kat Ruhsatı düzenlendiğini belirtti.
Kapaklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından son bir ay içinde 12 adet imar durumu verildiğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serfat, “Eylül ayı içinde 13 adet Yeni Yapı, 5 adet de İlave Kat Ruhsatı düzenlendi. Ayrıca 7 adet Ruhsat Yenileme işlemi yapılırken, 111 adet hak ediş yerinde kontrol edilerek, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü vasıtası ile öedemeleri yapıldı” dedi.
Eylül ayı içinde 1 adet inşaat ruhsatı için müteahhit değişikliği yaparak ruhsat düzenleyen İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Şantiye Şefi İstifası için de mühürleme işlemi gerçekleştirdiğini kaydeden Serat, “Bu süre zarfında 16 adet Kat İrtifakı tamamlandı. 42 adet Yapı Kullanma İzin Belgesi düzenlendi. 149 adet Adres ve Numarataj işlemi yapıldı. İnşaat sigortası ödemesi biten 54 binanın SGK yazıları yazıldı. İnşaatı biten 58 binanın harç tahsili yapılabilmesi için gerekli yazılar yazıldı. 20 adet ekspertiz dosyası incelendi. 2 adet geçici ustalık 2 adet de Fesih Ruhsatı belgesi düzenlendi. Kadastro şefliğine 1 adet ifraz ve 7 adet cins değişikliği yazısı yazıldı” açıklamalarında bulundu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.