KAPAKLI’DA ABONE SAYISI 26 BİNİ AŞTI

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçe Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri’nden sorumlu Belediye Başkanı Âdem Sekmen, birimin son bir ay içinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
KAPAKLI’DA ABONE SAYISI 26 BİNİ AŞTI






Tekirdağ’ın Kapaklı İlçe Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri’nden sorumlu Belediye Başkanı Âdem Sekmen, birimin son bir ay içinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Yardımcısı Sekmen, Eylül bugün itibariyle ilçede 16 bin 132’si ön ödemeli, 9 bin 910’u ise mekanik olmak üzere toplam 26 bin 42 su abonesinin bulunduğunu kaydetti.
Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Âdem Sekmen’in Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Eylül Ayı faaliyetleri hakkında yaptığı açıklamalarda ilçedeki su abonesi, sayısında son bir ayda 207 abone artışı meydana geldiği belirtildi.
297 ABONELİKTE İSİM DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün Eylül ayı içerisinde 218 adet ön ödemeli sayaca yeni su abonesi işlemi gerçekleştirdiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Sekmen, 159 adet ön ödemeli sayaca da isim değişikliği işlemi yapıldığını söyledi. Bir aylık süreçte 74 adet ön ödemeli su sayacının da yenisi ile değiştirildiğini kaydeden Sekmen, “138 adet mekanik su sayacı aboneliğinde isim değişikliği yapıldı. 44 adet mekanik su sayaç aboneliği kapatıldı. 14 Adet arızalı olan mekanik su sayacı yenisi ile değiştirildi. Ayrıca 87 adet su aboneliğinde de tarife değişikliği yapıldı” dedi.
Âdem Sekmen, Eylül Ayı sonu itibari ile 16 bin 132 adet ön ödemeli ve 9 bin 910 adet mekanik su sayaç aboneliği bulunduğunu sözlerine ekledi.
Kapaklı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nde mekanik su sayaçlarının 2013 / 6. dönem faturalandırma işlemlerinin devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Sekmen, 78 bağımsız bölüm başına, 4 bin 220,58 TL proje onay ücreti tahakkuku yapıldığını ve tahsil edildiğini kaydetti. Sekmen Eylül ayı içinde Atatürk Mahallesi’nde 43, Bahçelievler Mahallesi’nde 37, Cumhuriyet Mahallesi’nde 59, İsmet Paşa Mahallesi’nde 21 ve İnönü Mahallesi’nden de 36 olmak üzere toplam 196 sayaç arızasına gidildiğini belirtti. Çeşitli mahallelerde toplam 22 adet ana su borusu patlağı ve 51 adet de su borusu patlağının onarıldığını söyleyen Sekmen, 21 adet aboneye de su bağlantısı yapıldığını ifade etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.