Karısı yüzük vermeyince balkondan attı, Alkol parası dehşeti

Karısı yüzük vermeyince balkondan attı, Alkol parası dehşeti

05 Ağustos 2014 Salı 10:49
Karısı yüzük vermeyince balkondan attı, Alkol parası dehşeti






Karısı yüzük vermeyince balkondan attı, Alkol parası dehşeti

Alkol bağımlısı bir koca, şarap parası için karısının nikah yüzüğüne göz dikti. 3 çocuk annesi genç kadını direnince önce dövdü sonra balkondan aşağı attı.

Korkunç olay Adana'da meydana geldi. 32 yaşındaki Meral Yılan, parmağındaki altın yüzüğü vermeyince alkol bağımlısı olduğu öne sürülen nikahsız eşi 3 çocuğunun babası 38 yaşındaki Zeki T.'nin saldırısına uğradı.

İddiaya göre Meral Yılan'ı dövüp, parmağındaki yüzüğü zorla alan işsiz Zeki T., kadını ikinci katın balkonundan attı. Yaklaşık 4 metreden yere düşünce sol bacağı kırılan Meral Yılan'ı hastaneye götürmek yerine eve kapatan Zeki T., iki gün süreyle şiddetini sürdürdü. Eşinin evden ayrılmasını fırsat bilip komşularından yardım isteyen Meral Yılan, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Zeki T. ise ortadan kayboldu.

Olay merkez Seyhan İlçesi'nde dün meydana geldi. İddiaya göre 10 yıl önce Zeki T. ile evlenen Meral Yılan, eşinden şiddet görmeye başlayınca boşanma davası açıp eşi ile yollarını ayırdı. Genç kadın, bir yıl önce aile büyüklerinin araya girmesiyle eski eşiyle barışıp, nikahsız yaşamaya başladı. Uzun süredir işsiz olan ve alkol bağımlısı olduğu iddia edilen Zeki T., eve gelip Meral Yılan'dan parmağındaki altın yüzüğünü istedi. Bunun üzerine çift arasında tartışma başladı. Öfkelenen Zeki T., Meral Yılan'a tekme tokat saldırdı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.