KARTAL'DA DUR İHTARINA UYMAYAN SÜRÜCÜ, VURULARAK DURDURULDU

Gebze'de saat 03.30 sıralarında polisin dur ihtarlarına uymayarak kaçan bir sürücünün, Kartal'a kadar süren takibinde bilanço ağır old

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
KARTAL'DA DUR İHTARINA UYMAYAN SÜRÜCÜ, VURULARAK DURDURULDU






Gebze'de saat 03.30 sıralarında polisin dur ihtarlarına uymayarak kaçan bir sürücünün, Kartal'a kadar süren takibinde bilanço ağır oldu. Kartal Cevizli köprü altında yolu kesen polis memuruna çarpan otomobilin sürücüsü vurularak etkisiz hale getirildi. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Gebze'de polisin dur ihtarlarına uymayan 34 ZB 0422 plakalı otomobil, polis ekipleri tarafından uzun süre kovalandı. Gebze?de başlayan takip, Kartal D-100 karayolu Cevizli köprü altında sona erdi. Dur ihtarlarına uymayan sürücünün kullandığı otomobil, yolu kesen bir polis memuruna çarptı. Polis sürücüyü durdurmak için silah kullanmak zorunda kaldı. Henüz ismi tespit edilemeyen sürücü, ambulansla hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Olayda kaçan otomobilin çarptığı polis memuru ile kaçan otomobilde bulunan bir bayan da yaralandı. Yaralılar ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi?ne kaldırıldı.

Polisin olaya müdahalesi sırasında aniden duran trafikte bir de sıkışmalı trafik kazası meydana geldi. Bir minibüs kamyona arkadan çarptı. Minibüsün sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye gönderildi.
Olayın yaşandığı D-100 karayolu Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması nedeniyle uzun bir süre trafiğe kapandı. Çalışmalar sırasında yoldaki boş kovanlar ile otomobilin kurşunlarla kırılan camları dikkatlerden kaçmadı.
Öte yandan polisten kaçan şahsın kimlik tespit çalışmaları ise sürüyor. Şahsın polisten neden kaçtığı yapılan soruşturmanın ardından ortaya çıkacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.