KAYMAKAM FIRAT, ÖĞRETMEN EVİ İNŞAATINI DENETLEDİ

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde yapımı devam eden öğretmen evi inşaatında son aşamasına gelindi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
KAYMAKAM FIRAT, ÖĞRETMEN EVİ İNŞAATINI DENETLEDİ






Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde yapımı devam eden öğretmen evi inşaatında son aşamasına gelindi.
Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, devlet vatandaş işbirliği ile devam eden öğretmen evi inşaatında emeği geçenlere teşekkür ederek şu açıklamada bulundu:
“Akçakale’ye devlet vatandaş iş birliğiyle son derece güzel bir öğretmen evi kazandırdık. Ben özellikle bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Esnaf arkadaşlarım yaşam şartlarını zor olduğu şu günlerde kendi cebinden insanlık adına para harcayarak böyle büyük bir projeye imza attılar. Son derece önemli ve gerekli bir proje hayata geçirilmektedir. Yapılan öğretmen evi oldukça büyük ve modern bir yapı arz etmektedir. Hep birlikte maliyetli bir yapıyı çok şükür birlikte üstesinden geleceğiz. Öğretmen evini İnşallah öğretmenler gününe iç dizaynını bitirerek yetiştirmeye çalışacağız.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.