KIRMIZI IŞIK İHLALİ SONUCU KAZA: 6 YARALI

Kastamonu’da kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
KIRMIZI IŞIK İHLALİ SONUCU KAZA: 6 YARALI






Kastamonu’da kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Saraçlar Mahallesi Stadyum Caddesi üzerinde Erol Gözcüoğlu yönetimindeki 37 DL 201 plakalı otomobil, Olukbaşı Kavşağına geldiği esnada Cengiz Köse idaresindeki 06 AG 0748 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpışma sonrası Erol Gözcüoğlu’nun kullandığı otomobil, köprünün üzerinde dere korkuluklarına çarparak durabildi. Kazada minibüs şoförü Cengiz Köse ile otomobil sürücüsü Erol Gözcüoğlu, yolcular Seher Çelik, Sefa Çelik, Erhan Çandı ve Adem İnkaya yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine ve Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Erol Gözcüoğlu’nun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Öte yandan kazanın minibüs şoförü Cengiz Köse’nin kırmızı ışık ihlali yapması sonucu meydana geldiği belirtildi. Ayrıca kazada otomobilin köprü üzerinde dere korkuluklarına çarparak durması olası bir facianın önüne geçti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.