KIZILAY BAYRAM ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

Bartın Kızılay Derneği tarafından bayram öncesi öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
KIZILAY BAYRAM ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ






Bartın Kızılay Derneği tarafından bayram öncesi öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı.
Türk Kızılayı Bartın Şubesi Şiremirçavuş İlköğretim Okulu ve Gözpınar İlköğretim Okulu öğrencilerine bayram öncesi kıyafet yardımında bulundu. Şiremirçavuş Mahallesi ve Gözpınar Köyü İlköğretim Okullarında geçekleştirilen kıyafet dağıtımında Bartın Kızılay Derneği Başkanı İsmail Çakır, Kızılay Derneği Bartın Şubesi 2. Başkanı Erdal Arslan hazır bulundu.
Bartın Kızılay Derneği Başkanı İsmail Çakır, “Kızılay Derneği Bartın Şubesi ve bir giyim firması ile yapılan işbirliği sonucu kıyafet temin edilmiştir. Firmasından gelen kıyafetleri, Kurban Bayramı öncesi Şiremirçavuş Mahallesi İlköğretim Okulu ve Gözpınar Köyü İlköğretim Okulunda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtarak onları sevindirmiş olduk” dedi.
Şiremirçavuş İlköğretim Okulu Müdürü Yüksel Yeniyapı ve Gözpınar İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Demircioğlu, Türk Kızılayı Derneği Bartın Şube Başkanı İsmail Çakır, yönetim kurulu üyeleri, Kızılay çalışanlarına ve giyim firmasına ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kıyafet yardımında bulunduğundan dolayı kendilerine teşekkür etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.