KOCAELİ’DE NATO BORU HATTINDA HIRSIZLIK

Kocaeli’nin Derince ilçesindeki NATO boru hattında, özel düzenekle akaryakıt hırsızlığı yapıldığı belirlendi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
KOCAELİ’DE NATO BORU HATTINDA HIRSIZLIK






Kocaeli’nin Derince ilçesindeki NATO boru hattında, özel düzenekle akaryakıt hırsızlığı yapıldığı belirlendi. Polis olayla ilgili iki kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, Derince ilçesi Vural Sokak üzerinden geçen NATO boru hattına özel düzenek takıp hortumları kanalizasyon borusu içine gizleyerek yaklaşık 150 metre uzakta boş bir arazi üzerinde akaryakıt hırsızlığını gerçekleştiren Vedat G. (22) ve Sultan A. (36) adlı iki kişi, Kocaeli polisinin takibi sonucu gözaltına alındı. Polis gözetiminde Vural Sokak üzerinde iş makinaları ile kazı çalışmaları yapıldı. Kazı çalışmalarında hattan yapılan akaryakıt hırsızlığı ortaya çıktı. Şahısların boru hattına özel bir düzenekle boru taktıkları ve kanalizasyon borularının içinden geçirerek yaklaşık 150 metre uzakta boş bir arazide akaryakıtı getirdikleri araçlara aktardıkları tespit edildi. Şahısların ne kadar akaryakıt çaldıkları tespit edilmeye çalışılıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.