KÜÇÜKLER’DEN ARAS VE KÖSOĞLU İÇİN TAZİYE MESAJI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
KÜÇÜKLER’DEN ARAS VE KÖSOĞLU İÇİN TAZİYE MESAJI






Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Eski Erzurum milletvekilleri Nevzat Kösoğlu ve Sabahattin Aras’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.
Ankara’ya giderek TBMM ve Ankara Kocatepe Camii’nde düzenlenen cenaze merasimlerine katılan Başkan Küçükler, konuya ilişkin yayınladığı taziye mesajında, üzüntüsünü dile getirdi. Küçükler, şöyle dedi: “Eski Erzurum Milletvekili ve Devlet Bakanı Sabahattin Aras ile Eski Erzurum Milletvekili Nevzat Kösoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Milletvekili Kösoğlu ve Devlet Bakanımız Aras, Türk siyaset tarihinin unutamayacağı simalar arasında yer almaktadır. Aras ve Kösoğlu, Dadaşların gönlünde derin bir iz bırakmıştır. Erzurum, iki değerli fikir ve düşünce adamını kaybetmiştir. Ebediyete intikal eden Erzurumlu siyasetçilerimiz Nevzat Kösoğlu ve Sabahattin Aras’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.