‘KÜTAHYA MODERN’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kütahya’da 8 bin 877 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
‘KÜTAHYA MODERN’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI






Kütahya’da 8 bin 877 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliği ile kentsel dönüşümün ilk etabı olan ‘Kütahya Modern’ projesi için hazırlıklar tamamlandı. Ankaralı şirket Kütahya’da 800 konutlu yeni bir projeye başladı. Proje düzenlenen resepsiyonda davetlilere tanıtıldı.
Sunuculuğunu Uğur Arslan’ın üstlendiği gecede, Kütahya’da ilk kapalı site özelliği taşıyan ‘Kütahya Modern’ sitesi davetlilere tanıtıldı.
Metrekare fiyatı bin 250 liradan başlayacak olan daireler 208 bin-375 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılacak. Düzenlenen proje tanıtım resepsiyonunda konuşan İzka İnşaat Başkanı Azat Yeşil, “Kentsel dönüşümün ülkemizde yoğun olarak konuşulduğu şu günlerde Kütahya da Kütahya Belediyesi ve İzka inşaat olarak Kütahya Modern’in temellerini attık. Projemizin bütün Kütahyalılara hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
“DEPREME EN DAYANIKLI BİNALAR YAPTIK”
Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu anımsatan Yeşil, Kütahya Modern projesinin hayata geçmesinin deprem bölgesinde yaşadığı için daha önemli kıldığını ifade etti. Yeşil, “Artık insanlarımızın görsel olarak değil aynı zamanda depreme dayanıklı binalarda oturacaklar. Bu anlamda Kütahya Modern projesinde hem sağlıklı alanlar oluşturduk hem de insanların 7/24 güvenlikli sitelerde yaşamalarını sağladık. Bunun içerisinde yeşil alan miktarını artırdık. Hem sosyal donatı anlamlarında hem de çocuk oyun alanlarını insanların en iyi şekilde kullanmaları için dizayn ettik. Binaları tünel kalıp sistemiyle tamamen depreme dayanıklı yaptık. Bunun önümüzdeki süreçte Kütahya’da yapılaşmanın önünü açacağı kanaatindeyim” diye konuştu.
Proje için mevcut süreyi en kısa zamana indireceklerini söyleyen Yeşil, proje bitim süresinin 24 ay ile 36 ay olduğunu, fakat proje teslim süresini 18 aya indirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Diğer yandan Kütahya Modern projesin de bulunan binalar 10 Ekim 2013 tarihinde satışa çıkacağı ve binaların lansman fiyatlarının 2+1 daireler için 208 bin TL, 3+1 daireler için ise 250 bin TL olacağı bildirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.