Larus Palas'ta görkemli tanıtım

Mimar Hakan Kıran tarafından hayata geçirilen ve palas kültürünün yeniden canlandığı Larus Palas, muhteşem bir parti ile tanıtıldı.

10 Ekim 2013 Perşembe 07:24
Larus Palas'ta görkemli tanıtım






Gelenekten Geleceğe Cesur Adımlar felsefesiyle özgün veçağdaş projelere 1989 yılından bu yana imza atan Hakan Kıran’ın GöktürkKemerburgaz’da “kendi hayalini yatırımcı olarak” hayata geçirdiği Larus Palas Konseptiışık ve müzik eşliğinde görkemli bir sokak partisi ile tanıtıldı.

Ünlü Şef Serdar Yalçın’ın yönetimindeki 20 klasik müzikve opera sanatçısının müzikleriyle açılışı gerçekleşen partide; iş, medya, sanatve cemiyet hayatının önde gelen isimleri bir araya geldi. Görsel bir ışıkgösterisinin damga vurduğu geceye aralarında Mudo Yönetim Kurulu BaşkanıMustafa Taviloğlu, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Vatan GazetesiYönetim Kurulu Başkanı Zafer Mutlu, Yönetmen Sinan Çetin, Radikal GazetesiGenel Yayın Yönetmeni Eyüp Can Sağlık, İpekyol, Mackha ve Twist markalarınınsahibi Yalçın Ayaydın, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Akif Beki’nin de yeraldığı birçok seçkin davetli katıldı.Gecede, Larus Palas, Larus Loft ve Larus Sokak hayatındancanlı yaşam kesitleri de sunuldu.
İnsana değer veren, sanatla iç içe ve kültürel değerlerinayrıntıda gizlendiği Larus Palas Projesi’nin hem mimarı hem de yatırımcısı olanMimar Hakan Kıran, Göktürk’e eski palas kültürünü getirecek olan toplam 18dükkan, özel tasarımlı 60 daire ve 22 küpten projenin yarınlara kalacak çoközel bir yatırım olduğunu kaydetti. Larus Palas’ın karşısında Larus LoftProjesi’ni de çok yakın bir zamanda hayata geçireceklerini açıklayan HakanKıran, “Bir yanınızda o doyumsuz palas kültürünü günümüzde yaşatan Larus Palas,bir yanınızda modern hayatın son derece şık bir sembolü haline gelecek LarusLoft olacak. Larus Sokak ise kalitenin buluşma noktası haline gelecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.