MAFSAD ÜYELERİNDEN KAN BAĞIŞI

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) üyeleri, Kızılay’ın kan kampanyasına destek verdi.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
MAFSAD ÜYELERİNDEN KAN BAĞIŞI






Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) üyeleri, Kızılay’ın kan kampanyasına destek verdi.
MAFSAD’ın yeni dernek binasında gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi oldu.
Temel amaçlarının kan ihtiyacının karşılanması ve buna bağlı olarak kan bağışı konusunda duyarlı insanları harekete geçirmek olduğunu söyleyen MAFSAD Başkanı İnan Orhan, bu kampanyanın MAFSAD’ın ilk kan bağışı kampanyası olduğunu ancak bağış organizasyonlarının ilerideki zamanlarda da devam edeceğini ifade etti.
Orhan, kan vermek için 45 kişinin geldiğini, 21 kişinin kan verme koşullarını taşıdığını, 24 kişinin de çeşitli nedenlerle kan veremediğini söyledi.
Kan veremeyenler arasında yer alan üniversite öğrencisi Gülseren Durgun, kan vermeye niyetlendiği, kampanyayı desteklemek istediğini ve kan veremediği için çok üzgün olduğunu belirtti.
Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ise kan organizasyonu için MAFSAD yöneticilerine ve gönüllü kan bağışçılarına teşekkür etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.