Magandalığa isyan | Şort giyen genç kadına hakaret

Şort giyen genç kadına hakaret eden şahsın sözleri sosyal medyada tepkiye neden oldu. İsmi bilinmeyen adamın genç kadının ailesini hedef alan saldırgan sözlerine vatandaşlar da müdahale etti.

30 Haziran 2021 Çarşamba 04:42
Magandalığa isyan | Şort giyen genç kadına hakaret






Magandalığa isyan | Şort giyen genç kadına hakaret


İstanbul Fikirtepe'de Şebnem Tüfekçi isimli kadın, şort giydiği gerekçesiyle kendisine hareket eden şahsın görüntüsünü paylaştı.

Şebnem Tüfekçi adlı genç bir kadın, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden kendisine şort giydi diye hakaret eden bir şahsın görüntüsünü paylaştı. Sosyal medyada sert tepkilere neden olan adamın genç kadının ailesine hakaret dolu sözlerine çevredeki vatandaşların müdahalesi de dikkat çekti.

Tüfekçi paylaşımında, "Bu ülkede sadece şort giydiğiniz için sokakta yürürken bir anda ahlaksız olabilirsiniz. babanıza hakaret edilebilir. Bana hakaret eden bu kişinin yüzünü herkes görsün diye paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.
 

Anahtar Kelimeler:
MagandaMagandalık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.