MANİSA CEZAEVİ’NDEKİ YANGIN

Manisa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
MANİSA CEZAEVİ’NDEKİ YANGIN






Manisa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında 4 mahkumun dumandan etkilendiği belirtildi.
İddiaya göre yangın, Manisa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bazı hükümlü ve tutukluların yataklarını havalandırma boşluğuna atarak, yakmasıyla başladı. Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hemen yangına müdahale etti. Dumandan etkilenenler için iki ambulans da cezaevine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonrası yangın kontrol altına alındı. Bazı yetkililer de incelemelerde bulunmak üzere cezaevine geldi. Çıkan yangının ardından 4 mahkumun dumandan etkilendiği öğrenildi. Yangın sırasında cezaevi yakınlarında bulunan Gürkan Özben isimli bir vatandaş ise alevleri gördüğünü ve cezaevi görevlilerinin itfaiyeye haber verdiğini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.