MESSİ VE KOBE BRYANT FOTOĞRAF ÇEKME YARIŞINA GİRERSE

Türk Hava Yolları (THY), dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi ve NBA’nin yıldızı Kobe Bryant’la çektiği yeni reklam filmini "Dünya Daha Büyük.

04 Aralık 2013 Çarşamba 00:00
MESSİ VE KOBE BRYANT FOTOĞRAF ÇEKME YARIŞINA GİRERSE






Türk Hava Yolları (THY), dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi ve NBA’nin yıldızı Kobe Bryant’la çektiği yeni reklam filmini "Dünya Daha Büyük. Keşfet" sloganıyla yayınladı. Messi ve Kobe, reklam filminde dünyanın çeşitli yerlerinde fotoğraf çekme yarışına giriyor.
Messi’nin Moskova’da çektiği kendi fotoğrafını Kobe’ye göndermesiyle başlayan reklam filmi, Kobe’nin bunun altında kalmayıp THY ile Çin’e uçup Çin Seddi’nde fotoğrafını çekmesi ve Messi’ye göndermesiyle devam ediyor. Messi de bunun karşılığında Maldivler’e gidiyor ve su altında çektiği fotoğrafını Kobe’ye gönderiyor. İkilinin THY ile dünyanın farklı yerlerine giderek çekildikleri fotoğrafları birbirlerine gönderme düellosu şeklinde geçen filmin sonu İstanbul’da bitiyor. Messi, Sultanahmet Camii önünde kendi fotoğrafını çektiği sırada arkadan kafasını uzatan Kobe kadraja giriyor. Bu durum karşısında Messi büyük şaşkınlık yaşarken, Kobe’de dünyanın bir başka yerinde fotoğraf çekmek için hemen harekete geçiyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.