Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

02 Ağustos 2014 Cumartesi 04:41
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı






Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Nerelerde yağmur yağacak? Bugün yağmur var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın Güney ve Doğusu ile Batı Karadeniz'in iç kesimleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın Güney ve Doğusu ile Batı Karadeniz'in İç kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların; sabah saatlerinde Çanakkale ile Edirne'nin güneyinde, öğle saatleri itibariyle Marmara'nın güney ve doğusu (İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Edirne'nin güneyi), Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük ve Zonguldak'ın iç kesimleri) ile Eskişehir'in kuzeybatısı ve Kütahya'nın kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğini açıkladı.

Uyarıda, yağışın saat 03.00 ile 20.00 arasında etkili olması tahmin edilirken yaşanılabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su bakını, dolu, su hortumu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.