MHP ÇAN İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN DEMOKRATİKLEŞME PAKETİNE TEPKİ

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, MHP İlçe Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı demokratikleşme paketine tepki gösterdi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
MHP ÇAN İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN DEMOKRATİKLEŞME PAKETİNE TEPKİ






Çanakkale’nin Çan ilçesinde, MHP İlçe Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı demokratikleşme paketine tepki gösterdi.
MHP Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Halil Turhan ve Ülkü Ocağı Dergisi Çan İlçe Temsilciliği Başkanı Adem Şeker ile birlikte parti binasında yaptığı basın açıklaması ile demokratikleşme paketini eleştirdi. Basın açıklamasında paket hakkındaki düşüncelerini paylaşan MHP Çan İlçe Başkanı Yılmaz, “Başbakanın açıklamış olduğu sözde demokrasi paketi Türk’ü kimliksizleştirme projesidir. Bu paketin aylar öncesinden siyasi alt yapısının yapıldığı malum bir gerçek. İnsanlara öncelikle çözüm süreci başlığı altında bir süreçten bahsedildi. PKK tarafından kendi güvenlik birimler kurdular ve kendi kaymakamlarını atadılar. Bunlar başbakan tarafından doğruluğu kabullenmiş konulardır. İnsanların önüne PKK’nın ve İmralı canisinin istekleri doğrultusunda siyasal temsilcileri olan BDP’yi kullanarak, ortaklaşa bu paketi hazırladılar. Biz Türk Milliyetçileri olarak 44 yıldır bu tür zihniyetlere mücadele ediyoruz. Biz bu mücadelemizde Hiç yılmadık, hiç karamsarlığa düşmedik, aynı mücadele azmimiz 44 yıl önce olduğu gibi bu günde var ve günden güne büyümektedir. Bu zihniyet bizden hep korkacak, ya gelirlerse diye korkacaklar. Biz çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yılmaz, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Halil Turhan’ın Çanakkale İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısında gündeme getirdiği Özel İdare Çan Şantiyesi’nde görevlendirilen kişilerin verilen işleri yapmamasına da değinerek, bu kişilerin kendi özel işleriyle uğraştıklarını fotoğraflarla basın mensuplarına ve toplantıya katılanlara gösterdi. Çanlı ülkücü gençlerin basın açıklaması sonrasında, “Andımız”ı okuyarak sloganlar attığı açıklamada MHP Çan Belediye Başkan aday adayı Sevim Öz ile MHP Çan Kadın Kolları Başkanı Zehra Tarhan da hazır bulundu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.